🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Sen öğretmenmisim? 😱
Okadar avatar kardeşliği yaptık hiç iş güç konuşmadık
Konuşuruz bir ara

Yok ya öğretmen değilim İşletme mezunuyum ama ilkokul çocuklarına anlatacak kadar tarih bilgim vardır herhalde özel ilgi alanım çünkü son senelerde salsam da biraz

Reactions: Dosi
Konuşuruz bir ara

Yok ya öğretmen değilim İşletme mezunuyum ama ilkokul çocuklarına anlatacak kadar tarih bilgim vardır herhalde özel ilgi alanım çünkü son senelerde salsam da biraz
Öğretmenlik olsyadı nasıl bir yol çizeceğini nalatayacaktım

Dedikodu dönemi bitince o kısmada geçeriz

Bu ara gündem yoğun olacak hissediyorum

keyfim yerinde

Reactions: Sherlock and MEnes
SABAR'ın evrensel olması onu böyle mesajlarla kirletmeni gerektirmiyor. Evrensel olduğunu zaten ben söyledim ilk ortaya attığımda. Ama biz SABAR'ı büyütmeye ve genişletmeyi böyle yaklaşarak değil SABAR'ı anlatarak ilke edindik kendimize. İnsanlara SABAR'ı anlatıp onların kendi ruhani gelişimleriyle o bakış açısına kavuşmasını ilke edindik... Benim derdim kendimi üstün görmek ve güç zehirlenmesi sonucunda ego şovu yapmak değil, senin yaptıklarının yanlışlığını sana anlatmak... Çünkü görüyorum ki sen hala gerekli update'i alamamışsın...

Reactions: Sherlock
Öğretmenlik olsyadı nasıl bir yol çizeceğini nalatayacaktım

Dedikodu dönemi bitince o kısmada geçeriz

Bu ara gündem yoğun olacak hissediyorum
Öğretmenlik de zor ya
Ben gergin adamım o kadar çocuğu çekmek büyük başarı ben çekemem

Öğretmenlik de zor ya
Ben gergin adamım o kadar çocuğu çekmek büyük başarı ben çekemem
Ya ben hep aynı alanda çalışmadım. Proje işlerine giriştim sonra bir ara okuldaki kaliteyi artırma adına haftada bir kaç kere farklı okullara gidip analiz yaptım. Sonrada evde rapor falan hazırladım. O çok zevkliydi. Yılbaşında işi keyfi bıraktım ve Üniversite'teye devam edecektim ama Ocak ayındaki başvuruyu unutunca rafa kalktı
isabet oldu ama,korona yüzünden zaten bırakırdım
şimdilik tembelliği dibine kadar yaşamaktayım

Bi de başka mesleğimde var benim. Belki ilerde onu yaparım bilemiyorum

Reactions: xdragxx
Benim de iş şu anda 0(sıfır)

Adaşım unutkan adam, onu avlaman sayılmaz... Beni avlayabilirsen avla da eski detaycılığını görmüş olalım...
Yok gidip kutlama mesajını silmekten söz etti. Bende mesaj sıralamasından söze girip bu hamlenin önüne geçtim

Seninle şuna problemim yok
avlayamam

Reactions: MEnes
Bi kez çalıştım da öylesine bir işti yazın elime para geçsin diye ekimde çıktım
Ee geçtimi eline para:

Lise zamaıçnı stajerlik yaptığımda ilk paramla bilgisayar almıştım
öğretmenlikten aldığım ilede araba almıştım
taksitini yakın zamanda bitirdim

İlk para insanın kendine güvenini artırıyor

Reactions: xdragxx
Yok gidip kutlama mesajını silmekten söz etti. Bende mesaj sıralamasından söze girip bu hamlenin önüne geçtim

Seninle şuna problemim yok
avlayamam
Bir dakika bir dakika ben bu konunun tüm mesajlarını detaylı incelemedim, adaşım sana kutlama mesajı yazıp hediye mi verdi daha önceki kısımlarda, yoksa sadece düz kutlama mesajı mı gönderdi... Bunun cevabını çok seri şekilde istiyorum, ona göre bir şeyler yapacağım...

Reactions: MEnes and Dosi
Reactions: MEnes
Ne kadar linç etsen haklısın. Buyur

Reactions: MEnes and Sherlock