🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Dissi şart koştuğu. İçin yedin

Sorma ya. Dün 2 kere detaysızlığımı keşfedip bugün kendimi toparlama işine girdim
açılmış konuları bilmeden arkadaşlara aç falan dedim

Dissi şart koştuğu. İçin yedin

Sorma ya. Dün 2 kere detaysızlığımı keşfedip bugün kendimi toparlama işine girdim
açılmış konuları bilmeden arkadaşlara aç falan dedim
Diss'i neden yediğimi biliyorum, kanımı donduruyorsun...

Detaycılık bizim işimiz aman diyim hemen kendini toparla...
Böyle şeyler hiç üstünde durmuyor...

Reactions: Dosi
Osm'ye fazla kaptırmadan oldu galiba. transferler durunca kendime geldim
Her şeye olduğu gibi OSM'ye de kaptırdın kendini, etkisi vardır elbet onun.
Transferler baya durdu ama satışlar yine az çok oluyor. Son 3 günde 3 tane adam satıp rotasyonu genişlettim baya.

Yaaaa
ne bileyim ya. İsveçliliğim tutmuş 😏

Her şeye olduğu gibi OSM'ye de kaptırdın kendini, etkisi vardır elbet onun.
Transferler baya durdu ama satışlar yine az çok oluyor. Son 3 günde 3 tane adam satıp rotasyonu genişlettim baya.
Ben 3 günde sadeve 1 tane satabilmiştim. Bugün durum ne bakamadım daha. Sabah toplu alışveriş yaptım dışarda hava mis

Ben 3 günde sadeve 1 tane satabilmiştim. Bugün durum ne bakamadım daha. Sabah toplu alışveriş yaptım dışarda hava mis
Ben iyice oyuna kastım kendimi ama işte taktikler üzerinde çözemediğim şeyler var hala... Deplasmanda puan kaybını engelleyemiyoruz bi türlü.

Ben iyice oyuna kastım kendimi ama işte taktikler üzerinde çözemediğim şeyler var hala... Deplasmanda puan kaybını engelleyemiyoruz bi türlü.
Bana da yenil bi zahmet

Dün 4-0 yenilmişiz ama rakip sağlam gerçi. Daha da puan kayıpları bekliyor. Hedeften düşmediğim sürece sıkıntı yok

@xdragxx ve @emreemreu ve @pompy gerimizde. Bununla avunuyorum

Bana da yenil bi zahmet

Dün 4-0 yenilmişiz ama rakip sağlam gerçi. Daha da puan kayıpları bekliyor. Hedeften düşmediğim sürece sıkıntı yok

@xdragxx ve @emreemreu ve @pompy gerimizde. Bununla avunuyorum
Sana yenilmem zor gibi kadrolar arasındaki fark bile istemeyerek de olsa seni yendirir bana.
Ben 1. lik hedefliyorum ama 4'teyim şuan. Yavaş yavaş tırmanacağız, olayları çözmeye başladık ufak ufak...

Sana yenilmem zor gibi kadrolar arasındaki fark bile istemeyerek de olsa seni yendirir bana.
Ben 1. lik hedefliyorum ama 4'teyim şuan. Yavaş yavaş tırmanacağız, olayları çözmeye başladık ufak ufak...
Beraberliği zorlayacağız. Olmadı 3 golden fazla yememeye çalışacağız