🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Bilmem gelmesini istiyor musun... :A Ama Tols yoldaşım yukarılarda bir şeylerden bahsetmiş ben de ona cevap verdim falan... O şartların yerine gelmesi gerekebilir belki de... :A

Hiç beklemiyordum böyle bir şey, sana gerçekten yakışmıyor... :A
Dissi şart koştuğu. İçin yedin :A
Sorma ya. Dün 2 kere detaysızlığımı keşfedip bugün kendimi toparlama işine girdim :A açılmış konuları bilmeden arkadaşlara aç falan dedim :A

Dissi şart koştuğu. İçin yedin :A
Sorma ya. Dün 2 kere detaysızlığımı keşfedip bugün kendimi toparlama işine girdim :A açılmış konuları bilmeden arkadaşlara aç falan dedim :A
Diss'i neden yediğimi biliyorum, kanımı donduruyorsun... :A

Detaycılık bizim işimiz aman diyim hemen kendini toparla... :A Böyle şeyler hiç üstünde durmuyor... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ya ahahaha açıklama yapmış. :A Depri'nin depresyon olduğunu anladım, ben orda aslında bir gönderme yaptım eski bir futbolcunun açıklaması vardı. :A Fenerbahçe'yi sormuşlardı bir yabancı futbolcuya. O da Fenerbahçe kim Galatasaray'da mı oynuyor diyordu. :A Depri'yi kendime uyarladım yani... :A
Yaaaa :T: ne bileyim ya. İsveçliliğim tutmuş 😏

Her şeye olduğu gibi OSM'ye de kaptırdın kendini, etkisi vardır elbet onun. :A Transferler baya durdu ama satışlar yine az çok oluyor. Son 3 günde 3 tane adam satıp rotasyonu genişlettim baya. :A
Ben 3 günde sadeve 1 tane satabilmiştim. Bugün durum ne bakamadım daha. Sabah toplu alışveriş yaptım dışarda hava mis :bhr:

Ben iyice oyuna kastım kendimi ama işte taktikler üzerinde çözemediğim şeyler var hala... Deplasmanda puan kaybını engelleyemiyoruz bi türlü. :A
Bana da yenil bi zahmet :A
Dün 4-0 yenilmişiz ama rakip sağlam gerçi. Daha da puan kayıpları bekliyor. Hedeften düşmediğim sürece sıkıntı yok :A
@xdragxx ve @emreemreu ve @pompy gerimizde. Bununla avunuyorum :A

Bana da yenil bi zahmet :A
Dün 4-0 yenilmişiz ama rakip sağlam gerçi. Daha da puan kayıpları bekliyor. Hedeften düşmediğim sürece sıkıntı yok :A
@xdragxx ve @emreemreu ve @pompy gerimizde. Bununla avunuyorum :A
Sana yenilmem zor gibi kadrolar arasındaki fark bile istemeyerek de olsa seni yendirir bana. :A Ben 1. lik hedefliyorum ama 4'teyim şuan. Yavaş yavaş tırmanacağız, olayları çözmeye başladık ufak ufak... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sana yenilmem zor gibi kadrolar arasındaki fark bile istemeyerek de olsa seni yendirir bana. :A Ben 1. lik hedefliyorum ama 4'teyim şuan. Yavaş yavaş tırmanacağız, olayları çözmeye başladık ufak ufak... :A
Beraberliği zorlayacağız. Olmadı 3 golden fazla yememeye çalışacağız :A