Dark derken @DarkLegenD 'ini kastettim, aynı profil fotoğrafları birkaç kişi aynı anda olunca beyin duruyor biliyorsunHayallere devam et
Dosi kabul etmiyor sende yollayacakmışsınÖyle oluyor gerçekten ama o kadar hediye var sonuçta ortada, bizler de ortak olabiliriz herhalde birazına@Turkuazz
Şarkıyı yarın dinlerimDark derken @DarkLegenD 'ini kastettim, aynı profil fotoğrafları birkaç kişi aynı anda olunca beyin duruyor biliyorsun
Ama hemen Alman disiplininin sanatsal doruğu Dark dizisinin aklına gelmesi... Demek ki niyetlenmeye başlamışsın, 27 Haziran'dan önce bizden habersiz bitirip, 3.sezonu hepimizden önce tamamlası mı... @Sherlock @MasacRE
oda hediye yollamalı şartEn son seni kabul etmemişti. Git hediyeni kendin getir demişti@Turkuazz
Bence beni öne sürme direk kendin kabul etmediğini belirtDosi kabul etmiyor sende yollayacakmışsın
Bunu ona demeliydinoda hediye yollamalı şart
Rüya mı gerçek mi geçmiş mi gelecek mi bunlar bile malum dizinin konusu, sürekli ona atıf yapıyorsun.. Civciv ve yumurta hele... Yani kısaca spoiler vereyim, bir anne ve kızı var. Anne X, kızı da Y olsun. X'in annesi Y, yani annenin annesi aslında annenin kendi kızı. Kızın kızı ise annesi. Yani X'in annesi Y iken, Y'nin kızı da X. Yumurta mi civcivden çıkar, civciv mi yumurtadan?Şarkıyı yarın dinlerim
Rüyaya devam
Zaten dedim aslında hem ben onaylamıyorum hem sen onaylamıyorsun iki ihtimalde dahi yollamak zorunda yollamazsa onun hatasıdırBence beni öne sürme direk kendin kabul etmediğini belirt
Hahahaahahah çok yerinde bir bildiri olmuş Şerlok beyciğim@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84189
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
HaNinlok kim? 😱 @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84189
Şok@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84190
Yok ya en son benden vazgeçmiştiDosi kabul etmiyor sende yollayacakmışsın
Vay Hainku vay, neler yapmışsın yine...Bunu ona demeliydin3 kutlama konudur vermiyor hediye
Kendine hediye aldırttı ben de geleceğim deyip yalan söyledi sonra kendine konu açtırttı yine kandırdı beni@MasacRE
Hahahaahahah çok yerinde bir bildiri olmuş Şerlok beyciğimKonuyu kökten kapattık sanırım artık
@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Resmen ihanete uğrayıp dışlanmışız yine, yeni ve yeniden.... Hiç izimiz kalmamışsa bize müsade, bizim kumar burada biter....
Domatesi fırlatmışsın @Sherlock 'aRüya mı gerçek mi geçmiş mi gelecek mi bunlar bile malum dizinin konusu, sürekli ona atıf yapıyorsun.. Civciv ve yumurta hele... Yani kısaca spoiler vereyim, bir anne ve kızı var. Anne X, kızı da Y olsun. X'in annesi Y, yani annenin annesi aslında annenin kendi kızı. Kızın kızı ise annesi. Yani X'in annesi Y iken, Y'nin kızı da X. Yumurta mi civcivden çıkar, civciv mi yumurtadan?
hainku ben onuda anlamadım@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?