- Reaksiyon puanı
- 114,246
- Puanı
- 1,060
Senden iyi prim yapıyorum ha bu konumada hit getir istedimHer yerde adım çalınıyor
Senden iyi prim yapıyorum ha bu konumada hit getir istedimHer yerde adım çalınıyor
Sağdakinin adı sümbül ağaysa o @xemrexxx
Evet o.Sağdakinin adı sümbül ağaysa o @xemrexxx
Tamam o Emre. Bir ara lakabı oydu sankiEvet o.
Tatlım Deniz ismi geçsin yeterSenden iyi prim yapıyorum ha bu konumada hit getir istedim
Aynen öyleTatlım Deniz ismi geçsin yeter
@serhatt da gül ağa olur.Tamam o Emre. Bir ara lakabı oydu sanki
O diziye hakim değilim. Gül ağa bizim Burhan mı?@serhatt da gül ağa olur.
Ta kendisi, bu arada kesinlikle izlemeni öneririm.O diziye hakim değilim. Gül ağa bizim Burhan mı?
@xemrexxx daha izlemeden bıktırdı MY konularıylaTa kendisi, bu arada kesinlikle izlemeni öneririm.
Ben bu mevzu ile alakalı basın toplantısı yapacağım yakında@Dosi, @Sherlock, @MasacRE, @DarkLegenD, amacınız nedir bu avatarı koymanızda? @Sherlock ve @MasacRE'yi anladım da, gerçi onların da muamma ama @Dosi ve @DarkLegenD, siz ne alaka özellikle?
Hürrem li sahneleri izlemişliğim var dayak falan forum da dizi yarışları vardı. İzlettirdiler sahne zamanındaO boyu devrilesi @xemrexxx e ne bakıyorsun, entrika boşluğunda iyi gelir sana.
İzle izle, sen seversin kaosu.Hürrem li sahneleri izlemişliğim var dayak falan forum da dizi yarışları vardı. İzlettirdiler sahne zamanında
Yasak Elma harici diğer kaoslu diziler beni sarmıyor @serhattİzle izle, sen seversin kaosu.
@xemrexxx nin derdi Survivor konusunda @Emre Ozansoy 'u geçmek ondan
Görmedinmi üst üste mesajlar yazıp durdu kafasına koymuşBeni geçmek zor.
Görmedinmi üst üste mesajlar yazıp durdu kafasına koymuş