🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Abartma bee kaplumbağa da değilim
Senle etkinlik olarak başladığımızda temmuz, ağustos falan diyordun bitiş için ama hazirana kalmadan bitecek işte bunun neresi kaplumbağalık
O zaman dördüncü sezondasın ve bitirmek üzeresin, film, mini dizi dahil olmak üzere hepsini tamamladın yani, o zaman iyiymiş. Tabii onlara göre kaplumbağa gibi gidiyorsun, o açıdan dedim.

Ayrıca @MEnes ve @Sherlock'un hızlı başlayıp, hızlı bitireceklerini de bilmediğim için 30 Haziran'da bitirmeyi planlıyordum. Adamlar hızlarını alıp yürüyüp gittiler. Aslında başta ben hızlı gidiyordum.

Aynen dördüncü sezondayım. İzleme sırasına gidiyorum işte, kalanları da 1 haftada falan hallederim

30 Haziran değildi sanki plan ya. Ben daha geç bir tarih hatırlıyor gibiyim. Zaten her sezona 20 gün falan veriyordun sen

Reactions: MEnes and Araf
Yanılıyorsun, plan 30 Haziran. 1 Temmuz olmadan bitirmeyi amaçlamıştım. Aslında amacıma da ulaştım, hem de abartılı bir şekilde. Tabii @MEnes, @Sherlock ve @Maskeli Fedai etkinlikten bağımsız olarak hareket ettiler ayrı konu.

İyi hadi öyle olsun. Öyle kabul edersek de planından 1 ay öndeyim işte, daha sen bana hangi cüretle kaplumbağa dersin

Reactions: Araf