- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
@MasacRESen bize önerirsen bende sana öneririm. Bu işler parayla değil sırayla
@MasacRESen bize önerirsen bende sana öneririm. Bu işler parayla değil sırayla
Başka konuda yaparsın hainliğini kütük dostum, BSG konusunda yapma bari, bu kadar geldin artık bitir bir zahmetKütük dostum sırf bu @Sherlock'a inat diziyi bırakasım da var ama sarıyor BSG ne yapayım .ss
Hahahha harbi bi tuhaf olmuş Yk'ya göndermeli kısaltmaydıYasak elmayı niye yiyeyim yahu zaten günahkarız bizi iyice cehennemlik etti @MasacRE
Makul önerilerde bulunursan değerlendirmeye alırız ama Yasak Elma olacak iş değil
O zaman dördüncü sezondasın ve bitirmek üzeresin, film, mini dizi dahil olmak üzere hepsini tamamladın yani, o zaman iyiymiş. Tabii onlara göre kaplumbağa gibi gidiyorsun, o açıdan dedim.Abartma bee kaplumbağa da değilim Senle etkinlik olarak başladığımızda temmuz, ağustos falan diyordun bitiş için ama hazirana kalmadan bitecek işte bunun neresi kaplumbağalık
İşi yokuşa vuruyorum işteMakul önerilerde bulunursan değerlendirmeye alırız ama Yasak Elma olacak iş değil
Aynen dördüncü sezondayım. İzleme sırasına gidiyorum işte, kalanları da 1 haftada falan hallederimO zaman dördüncü sezondasın ve bitirmek üzeresin, film, mini dizi dahil olmak üzere hepsini tamamladın yani, o zaman iyiymiş. Tabii onlara göre kaplumbağa gibi gidiyorsun, o açıdan dedim.
Ayrıca @MEnes ve @Sherlock'un hızlı başlayıp, hızlı bitireceklerini de bilmediğim için 30 Haziran'da bitirmeyi planlıyordum. Adamlar hızlarını alıp yürüyüp gittiler. Aslında başta ben hızlı gidiyordum.
Ben ne zaman kendimi alıntılayacağım onu merak ediyorum@MasacRE @Sherlock @DarkLegenD cidden rahatsız olmaya başladım şu benzerliğimizden hangisi benim mesaj seçmekte zorlanmaktayım
Haha onu hiç düşünmemiştimBen ne zaman kendimi alıntılayacağım onu merak ediyorum
Yanılıyorsun, plan 30 Haziran. 1 Temmuz olmadan bitirmeyi amaçlamıştım. Aslında amacıma da ulaştım, hem de abartılı bir şekilde. Tabii @MEnes, @Sherlock ve @Maskeli Fedai etkinlikten bağımsız olarak hareket ettiler ayrı konu.Aynen dördüncü sezondayım. İzleme sırasına gidiyorum işte, kalanları da 1 haftada falan hallederim
30 Haziran değildi sanki plan ya. Ben daha geç bir tarih hatırlıyor gibiyim. Zaten her sezona 20 gün falan veriyordun sen
Hatırlamıyorum@pompy beni tebrik etmişmiydin?
Dur kontrol edeyim mesaj yazanlardaHatırlamıyorum
YatıcamDur kontrol edeyim mesaj yazanlarda
İyi hadi öyle olsun. Öyle kabul edersek de planından 1 ay öndeyim işte, daha sen bana hangi cüretle kaplumbağa dersinYanılıyorsun, plan 30 Haziran. 1 Temmuz olmadan bitirmeyi amaçlamıştım. Aslında amacıma da ulaştım, hem de abartılı bir şekilde. Tabii @MEnes, @Sherlock ve @Maskeli Fedai etkinlikten bağımsız olarak hareket ettiler ayrı konu.
Tamam uyu yarına haledersinYatıcam
Görmemişim@pompy yapmamışsın
Tamamdır iyi uykularGörmemişim
Tebrikler hediyen sabaha