🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Reactions: Dosi and MasacRE
Dark hepi topu 20 bölüm ve 50-55 dakika bölüm süresi. Yasak Elma 70-80 bölüm ve 2.5 saat süresi; yani ortada orantısız bir adaletsizlik var
Üstelik komedi ve yerli dizi...
Ben sana baştan başla demedim. Önereceğim bölümde başladığında 2 bölüm sonrası kendin izlerdin
ben 3. Sezonda başladım
@MasacRE

Ozark'ın da galiba bir dakikasına mı ne bakmıştım sadece

Bir tanesi 5 dakika izlemiştim o hangisiydi acaba. @Araf izleyelim demişti sonra kendiside bırakmış sıkılıp
sahi Araf o hangisiydi?
"The Wire" isimli diziydi o. Belki izlerim daha sonra ama şimdilik izleyecek kafada değilim.

Reactions: Dosi
The Wire olmalı

Ozark tam @Araf 'ın seveceği tarzda dizi üstelik, onun da şimdiye dek başlamamış olması ilginç....
Jason Bateman rol alıyor, iyi oyuncu. Başlamayı da düşündüm de, daha vakit ayıramadım. Yeni diziler ayrı vakit ister ve bu ara bir şey izlerken zorlanıyorum. Özellikle foruma tekrar başladıktan sonra bu zorlanma iyice arttı.

Reactions: Tolstoyevski
Ben sana baştan başla demedim. Önereceğim bölümde başladığında 2 bölüm sonrası kendin izlerdin
ben 3. Sezonda başladım
@MasacRE
Yerliye yerli-yabancıya yabancı dizi kuralı daha adil olur zira hiçbir yerli diziyi izleyemiyorum biliyorsun

Huk.... hak.... Adalet...

Reactions: Dosi
Sıcak havalarda hele hiç gitmiyor haklısın....

Reactions: Araf
Dark sarmadı sarmadı. Olmuyor işte gönül bağlanmadı mı olmuyor
Sarar sarar, sen 2. şansı ver diziye. Bir bakmışsın 2 sezonu bitirip yeni sezon için gün sayarken bulacaksın kendini

Dark'ın sarmaması gibi bir olasılık yok full dikkat izlenildiğinde, bence de sakin modda olduğun bir zaman en baştan 2.şans ver diziye final sezonuna 30 gün kalmışken

Bizde teklif yok ısrar var yani karar senin son tahlilde... @MasacRE

Reactions: MasacRE