🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Dizi önerme sıralamasıdır bu inşallah :A Ozark'ın en sevdiğin 3. dizi olduğunu düşünmek istemiyorum :A

Ozark ilk 10'ıma anca girer belki ama o kadar da değil. :A Güncel diziler içerisinde önerilebilitesi (ne kelime ama :A ) yüksek bir dizi sonuçta...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ozark ilk 10'ıma anca girer belki ama o kadar da değil. :A Güncel diziler içerisinde önerilebilitesi (ne kelime ama :A ) yüksek bir dizi sonuçta...
Evet Ozark güzel dizidir, ben de severim o yüzden önerilebilite oranı yüksek denebilir ama en üst düzey diziler arasında değil maalesef :A

Evet Ozark güzel dizidir, ben de severim o yüzden önerilebilite oranı yüksek denebilir ama en üst düzey diziler arasında değil maalesef :A

Totalde tabi ki değil ama BCS ilk 5 bölüme göre benim gözümde BCS'nin önünde. :A

• Üzücü
Reactions: MasacRE
Ozark. :A Bu 3'ünü izlediğinde artık ben misyonumu yerine getirmiş olan bir emekli misali köşeme çekilip huzur içinde gökyüzüne bakacağım...
Ozark'ın da galiba bir dakikasına mı ne bakmıştım sadece :F
Bir tanesi 5 dakika izlemiştim o hangisiydi acaba. @Araf izleyelim demişti sonra kendiside bırakmış sıkılıp :A sahi Araf o hangisiydi? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Totalde tabi ki değil ama BCS ilk 5 bölüme göre benim gözümde BCS'nin önünde. :A
23f00176d6faf4ae27acb5e536a5bf17.jpg

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ozark'ın da galiba bir dakikasına mı ne bakmıştım sadece :F
Bir tanesi 5 dakika izlemiştim o hangisiydi acaba. @Araf izleyelim demişti sonra kendiside bırakmış sıkılıp :A sahi Araf o hangisiydi? :A
The Wire olmalı :A

Ozark tam @Araf 'ın seveceği tarzda dizi üstelik, onun da şimdiye dek başlamamış olması ilginç....

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi