🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Aylardır hiç teklif etmiyorsun zaten

Aman boşver kaçırayım
Başladığında en baştan başlaman gerekecek ama çünkü 6.bölümden tekrar başlarsan baya soğumuş olacağından detaylarda zorlanma olasılığın yüksek
Toplam 30 bölüm olduğu için zaten bir haftalık mesele, hatta şu an 20 bölüm toplam o kadar az bölüm sayısına sahip ama burada duruyorum çünkü OSM konusunda değiliz

Son düzenleme:
Reactions: Dosi
Öyle diyorsan öyledir, senin bileceğin iş ama anlatınca anlarız elbet sebebini, merak da ettim doğrusu...

Öyle diyorsan öyledir, senin bileceğin iş ama anlatınca anlarız elbet sebebini, merak da ettim doğrusu...
Çok önemli bir şey değil. Israrcı yapımı yok etme yoluna girdim 😊 misal @Maskeli Fedai 'den hediye istemiyorum artık.
@MasacRE 'ye hediye getir demiyorum. Hatta vazgeçtim, sen de hediye getirme 🤗
Goygoylar yeterli

Acaba durmasan neler yazacaksın

Reactions: Tolstoyevski
Goygoydan güzel hediye mi olur zaten Dosi hanım, boşverin diğer bütün hediyeleri en güzeli goygoy

Bir numaralı dizi ve üç numaralı diziyi de yazacaktım Dark iki numarada bulunuyor, ama birden hepsini aynı anda yazıp ''ısrarcı'' gibi gözükmek istemedim, zira ne münasebet.
Anlamadım bir kaç dizimi önerecektin? 😱

Reactions: Tolstoyevski
Anlamadım bir kaç dizimi önerecektin? 😱

Geçmişte önerdim ancak o gelecekteki zaman bükülmesinde vuku bulacağı için zaman ve mekanın hissizleştiği bir boşluk anında idrak etmiş olacaksın gelecekteki geçmişte....

Reactions: MEnes and Dosi
Kesinlikle boşver bunların hiçbiri önemsenecek şeyler değil, en iyisini yapmışsın.