- Reaksiyon puanı
- 69,181
- Puanı
- 1,060
4 aylık bir sürenin sonunda, dün gece itibariyle 80.000. mesajımı yazmış ve yeni bir kulübe girmiş bulunmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Rica ederim ne demek, ben olmasam giremezdin.
4 aylık bir sürenin sonunda, dün gece itibariyle 80.000. mesajımı yazmış ve yeni bir kulübe girmiş bulunmaktayım, yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.Sizlerle olmak güzel...
Hadi oradan be.Rica ederim ne demek, ben olmasam giremezdin.Değerimi bil. Yeni kulübün hayırlı olsun, daha güzellerine de gir dicem ama girmene dememe de gerek yok, kendini fazlasıyla aşmışsın zaten.
hediyem
İnşallah canım teşekkürler.Tebrikler @serhatt
Yeter hediye bulmakta zorlanıyoruz. Daha 1 ay öncede kutlama konun vardı
Bizlerle birlikte nice mesajlara
Dünden beri Beren Saat savunamsı yapmaktasın.
Buyur hediyen
Hadi Endo olmadan olmaz.
Çok teşekkürler.Tebrik ederim @serhatt Nice binlere...🤗
Asıl sen utan ben utanılcak hiç birşey yapmadım ama sen yaptın bana teşekkür bile etmedinHadi oradan be.Bu zamana kadar sen mi vardın.
İnsan parlak verir be utan!!!
------
İnşallah canım teşekkürler.
Doğum günü konumu açmadım.Hepsi bir araya toplandı, hastane işlerinden ötürü ara vermeseydim Aralık içerisinde girerdim bu kulübe.Bir ayda 3 konu olacaktı.
Hediyelerim için söylenecek söz yok mükemmeller.Araya bir parlak da sıkıştırabilirdin.
Ay kıyamam sen ona mı alındın atlamışım.Asıl sen utan ben utanılcak hiç birşey yapmadım ama sen yaptın bana teşekkür bile etmedinSenin ki aynı şu hesap ata nal dikmişler kurbağa ayaklarını uzatmış misali oldu bu sana parlak felan yok sorry vebal alamam
Bu videoyu daha önce görmemiştim hemen izliyorum.@serhatt tebrikler , daha nice güzel başarılara inşallah.İyi ki forumdasın , neşen ve enerjin daim olsun. 😊
Bu da hediyen , umarım beğenirsin .
Ekli dosyayı görüntüle 113390
rica ederim ne demekAy kıyamam sen ona mı alındın atlamışım.Teşekkür ederim.
Çok sağol abla, hediyem muazzam.@serhatt Tebrikler ediyorum ablacım nice nice mesajlara inşAllah sağlıklu mutlu huzurlu bir ömrün olması dileğiyle nice mesajlara diliyorum
Bunu koymamışım bunu armağan edeyim sana
Ekli dosyayı görüntüle 113391
Ben 3 ayda olan konularımı bile 1 konuda topladım. 1 ayda 3 konu neHadi oradan be.Bu zamana kadar sen mi vardın.
İnsan parlak verir be utan!!!
------
İnşallah canım teşekkürler.
Doğum günü konumu açmadım.Hepsi bir araya toplandı, hastane işlerinden ötürü ara vermeseydim Aralık içerisinde girerdim bu kulübe.Bir ayda 3 konu olacaktı.
Hediyelerim için söylenecek söz yok mükemmeller.Araya bir parlak da sıkıştırabilirdin. .ss
3 ayda 3 kere kulübe girersen tabi toplarsın.Ben 3 ayda olan konularımı bile 1 konuda topladım. 1 ayda 3 konu ne
Ayrıca yeter, bir sürü parlak almıştın zaten
Yoo yıldönümümü bile kulüp ile birleştirdim3 ayda 3 kere kulübe girersen tabi toplarsın.Benim hepsi ayrı içerikler.
Bana yeter mi sence...Bunun hesabını vereceksin.
Sondakiyle bir tık kurtardın da diğerleri fecaat.
Hangi Burak gııı tüm buralarda gözün var seninSondakiyle bir tık kurtardın da diğerleri fecaat.
Bak sana ipucu vereyim, git Burak'ın bugün paylaştığı fotoyu hediye et bana.@Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?