🎂🍰🎉🎊 Nice Yıllara xdragxx 🎉

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,765
Puanı
1,060

Forumun önemli üyelerinden, son zamanlarda en çok sohbet ettiğim ve şuan aramızda olmayan ama yokluğu çok belli olan ismi @xdragxx bugün yeni yaşına girdi.

Kendisine tüm sevdikleri ile nice nice huzurlu ve mutlu seneler dileriz

Kutlamaları alalım

Doğum günün kutlu olsun, 27.yaşın güzel geçsin, nice mutlu senelere.
@xdragxx

Hediyelerim izlediğim 4 sezondaki favori Seinfeld bölümümden ve Tarkan'dan.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Doğum günün kutlu olsun yakışıklı, yeni yaşın ne istiyorsan önüne sersin. Nice sağlıklı, huzurlu yıllara.

Hocam doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle beraber geçireceğin nice mutlu senelere.

Sana çılgın bir hediye bırakıyorum, umarım görürsün.

@xdraxx Sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür dilerim mutlu yaşların olsun

Reactions: Dosi
Geniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim.

Geniş Aile'nin yeni bölümleriyle döndüğü, Seinfeld ekibinin özel bir buluşma gerçekleştirdiği, Fenerbahçe'nin ligi uzun süre lider götürdüğü muhteşem bir yaş dilerim.
İnsan şampiyonluğu ilan edeceğimiz birşeyler derdi diyecektim de doğru bu sene zaten hayal, diğer yaş gününe kadarda şampiyon belli olmaz

Seinfeld harici diğer hepsi uzak ihtimal gibi

Reactions: bazinga
Doğum günün kutlu olsun daha nice mutlu ve sağlıklı yıllara 🥳 🥳 🥳 🥳

Doğum günün kutlu olsun Aykut hocam. Nice mutlu, huzurlu ve sağlık dolu yıllar diliyorum... Uzaklarda olsan bile bunları okuyup suratında bir tebessüm oluşacaksa ne mutlu bize...
Geniş Aile'nin L&M'den daha iyi olmadığını kabul etsen çok daha huzurlu bir yaşın olurdu ama neyse... Böyle de kendi mental huzurunu sağlıyorsun en azından...
@xdragxx

Ulan şaka maka bayadır sahnesini izlemiyordum, iyi güldüm...

Ama L&M sahnesi de olmadan olmaz...

Ben geldim.
@Dosi
Açun reisssss doğum günün kutlu olsun. 🎉🎉 Nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yılların olsun. 🥳🥳 @xdragxx

Hoşgeldin

@xdragxx’ten iyi prim kastım. Bu hafta 0 konu ileydim. Doğru düzgün foruma girmedim ama enlerde varlık göstereceğiz bu sayede

Reactions: Cervantes
Hoşgeldin

@xdragxx’ten iyi prim kastım. Bu hafta 0 konu ileydim. Doğru düzgün foruma girmedim ama enlerde varlık göstereceğiz bu sayede
Hoş buldum.

Konu açmasan bile bu zamana kadar açtığın birbirinden iyi konular bile yeter senin damga vurmana.
Ben de girmiyordum ama bu konuya uğramamak olmaz dedim ve geldim.