Bu ara 2 bin ol yada doğum günün olsun hediye verelim sanaHiç övmek gibi olmamış kuşum @Tolstoyevski naif çocuk seni
2 bin olmak hayal de 24 ağustosta beklerim doğum günümeBu ara 2 bin ol yada doğum günün olsun hediye verelim sana
Oooo baya varHayırlı uğurlu olsun canım
Bunlarda hediyelerin 😊keyifli dinlemeler😉
Rica ederim keyifli dinlemelerOooo baya vargece hepsini dinlerim. Teşekkürler canım
Hepsi VMYM nedeni ile oldu. Yoksa 4 ay geçerdi 5 bin yazmamÖncelikle bu kadar hızlı kulüpler arası geçiş için kınıyorum, devamında başarının devamını diliyorum. @DosiBu başarını güzel bir Türk Sanat Müziği eseri ile taçlandırıyorum.
O kadar emek veriyorsunuz, olsun o kadar da.Hepsi VMYM nedeni ile oldu. Yoksa 4 ay geçerdi 5 bin yazmam
Hadi inşallah. Yokluğun belli oluyorduO kadar emek veriyorsunuz, olsun o kadar da.Bu aralar çok aktif olamıyorum ama bundan sonra eskisi gibi canlı olarak takip etmeye çalışacağım yarışmayı.
1 ay 5 bin yazdık diye hep aynı olmazBu arada hesaplamalarıma göre Şubat ayında 100.000 oluyorsun
@Dosi
🍒🍒65.000'ler Kulübüdeyim (Temmuz)| 70.000'ler Kulübündeyim (Ağustos) 75.000’ler Kulübündeyim (Eylül) 80.000’ler Kulübündeyim (Ekim) 85.000’ler Kulübündeyim (Kasım) 90.000’ler Kulübündeyim (Aralık) 95.000’ler Kulübündeyim (Ocak) 100.000’ler Kulübündeyim (Şubat)
Bir senede 20 bini küçümsüyorsun ama ben 7 senede yazamamışım halen1 ay 5 bin yazdık diye hep aynı olmazgelecek ile bazı planlarım var. Eylül'de belki start veririm. Dengeli bir aktiflik olur ozaman
Unutmaki 2020 senesi hep evde olmama rağmen bir yılda 20 bin yazıldı
15 dakika önce içtimBir senede 20 bini küçümsüyorsun ama ben 7 senede yazamamışım halen
Neyse ilaçcağızını içmeyi unutma şimdilerde içecektin sanırım
Şifa olsun15 dakika önce içtimdaha etkisini göstermedi
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?