- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Evet mümkün çünkü çok sevdiğim içten ve gerçek anlamıyla klasik parçalardan, dediğin gibi hem müziği hem içten yorumu hem de sözleri insanın ruhuna dokunuyor. Geç keşfettiğim ama iyi ki keşfetmişim dediğim, çok hitap eden harika bir parça...@MEnes şimdi dinleyebildim şarkıyı. Çok güzel ama insanın içinde bir boşluk oluşmasına sebep olunacak kadar duygu yüklüymüş. Durduk yere efkar modunu açacağım gibi
@Tolstoyevski hazır tam modundayken ve oda hafif karanlık ve dışarısı soğuk iken ve oda da tam bir sessizlik hakimken paylaştığın müziği (Sema Moritz - Hasret) açtım ve şuan yorum yazarken dinliyorum. Bir yerlerden tanıdık geliyor ama çıkaramadım. Acaba daha önce paylaşmış olabilirmisin? Çok içten bir yorum. Müziği zaten efsane.
Ve şimdide 'Gözlerim Denizde' ona geçiş yaptım.
Neyseki dışarı çıkıp biraz kafa dağıtacağım, yoksa bu müziklerin etkisi ile iyice efkar modunu tüm gün devam ettirirdimeve dönünce hareketli şarkılar açarım
Gözlerim Denizde ise yalnızlık temalı bir eser ve evet galiba iyice seni efkar moduna sokacağız, güya kutlama konusu ama işte... @MEnes