- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
Teşekkürler, hep birlikte inşallah
YouTube oluyor mu artık?
Nihayet 4 gözle beklediğim klibi hediye ettin
Teşekkürler, hep birlikte inşallah
Çok teşekkürler@Dosi cim seni tebrik ederim.Forumun çalışkan arısı,İskandinav güzeli, sabar'ın ortağı daha nice mesajlara çıkışının artırarak devam etmesi dileğiyle.... tam gaz devam... 😍
Nahide Babaşlı meşhur oldu artık zaten muhakkak biliyorsundur. Bu şarkısı da güzel şarkıdır severek dinlerim.Teşekkürler
Bu şarkıyı bilmiyorum ama yorumlayanı biliyorum. Gün içinde dinlerim.
İyi ki bi manga okurum dedim. Acaba demeseydim hediyesiz mi kalırdım?
Bugün start vereceğim bakalım bir aksilik olmazsa
Yakın zamanda 2 klip konusu açtım ve beğendiğim bir isim.Nahide Babaşlı meşhur oldu artık zaten muhakkak biliyorsundur. Bu şarkısı da güzel şarkıdır severek dinlerim.
Laf ağızdan bir kere çıkar, ama onu demesen bile hediyesiz kalmazdın merak etme...
Start verdiğini bana bildir ben de ona göre start vereyim ve her bölüme yorum yapacağımı demiştim. Bu sözümün arkasındayım...Bu arada önceden söylemişimdir muhakkak ama tekrar edeyim, manga okuma stili biraz farklıdır. Sağdan sola doğru okunuyor manga. Sağdan sola doğru okuyup aşağı inersin ve yine sağdan başlarsın. Yani biraz alışman gerekecek. Okudukça alışıyorsun zaten.
Evet ben de uzun süredir beğenerek dinliyorum.Yakın zamanda 2 klip konusu açtım ve beğendiğim bir isim.
Manga konusunda da evet nasıl okunacağını biliyorum. Unuttun galiba, bir ara okuyordum ama sonra sarmayınca bırakmıştımbilgisayar gelsin, akşam yemeklerinide erkenden hazır edip kendime vakit ayırdığım bir vakit başlarım okumaya. Sizin saat ile tahmini 6-7 gibi el atabilirimen geç 8
1 bölüm kaç sayfa?
3 bölüm okudum.Evet ben de uzun süredir beğenerek dinliyorum.
Biliyorsundur okuduğunu biliyorum zaten ama yine de üstünden çok vakit geçti hatırlatayım dedim.
1 bölüm 45 sayfa oluyor genelde.
Eray,resmen hediyelere boğmuş.Bonkör co-admin im benim. 😍Tebrikler canım nice güzel mesajlara.@Dosi
Hediyelerin:
Ekli dosyayı görüntüle 93577
Ekli dosyayı görüntüle 93578
Ekli dosyayı görüntüle 93579
Oooo 100. Bölüme az kaldı desene... 100. Bölümde kafayı yiyeceksin... Ben de okuyayım o zaman bu akşam... Okuma modunu iyi yapmışsın öyle daha rahat oluyor.3 bölüm okudum.
93 çok uzundu. Oku oku bitmedi
Bugünlük bu kadar yeterli. Okuma modunu yukardan aşağı yaptım
Şuan bana biraz karışık gelmekte ve her bölüm sonrası çok kısa yorum yazıyorum unutmamak için. Her bölüm sonrası yaparsam anca 1-2 cümle olur gibiOooo 100. Bölüme az kaldı desene... 100. Bölümde kafayı yiyeceksin... Ben de okuyayım o zaman bu akşam... Okuma modunu iyi yapmışsın öyle daha rahat oluyor.
Yorum yapacak mısın, ben yapmayı düşünüyorum...
Affet,Kuru tebrik ile oldu ama forumdakiler o kadar güzel hediyeler almışlar bana hediye bırakmadılar.Çok teşekkürler
Darısı senin başına. Biz de senin 5binler konunu kutlarız. Az kalmış
Manga'dan Sonra sıradaki durak Uzakdoğu müzikler olsa gerek.Teşekkürler
Bu şarkıyı bilmiyorum ama yorumlayanı biliyorum. Gün içinde dinlerim.
İyi ki bi manga okurum dedim. Acaba demeseydim hediyesiz mi kalırdım?
Bugün start vereceğim bakalım bir aksilik olmazsa
Demiştim sana karışık diye ama ben yorum yapar detaylandırırım ilerisine spoiler vermeden. Sorun yok, o iş bende.Şuan bana biraz karışık gelmekte ve her bölüm sonrası çok kısa yorum yazıyorum unutmamak için. Her bölüm sonrası yaparsam anca 1-2 cümle olur gibisizin gibi yazılar dizemem
Şuan isimleri ve simaları ezberleme modundayımama sen yorum yazınca daha da aydınlanırım artı ekleyeceğim, veya merak ettiğim detaylar olursa yazarım.
Kuru tebrik etmeyenler bile varAffet,Kuru tebrik ile oldu ama forumdakiler o kadar güzel hediyeler almışlar bana hediye bırakmadılar.
Sen @Tolstoyevski (okursa) ve @Sherlock döktürürsünüzDemiştim sana karışık diye ama ben yorum yapar detaylandırırım ilerisine spoiler vermeden. Sorun yok, o iş bende.
@MEnes ......Sen @Tolstoyevski (okursa) ve @Sherlock döktürürsünüzbirazdan ufak bir yorum atarım manga konuna(okuduğumu kanıtlamam gerekiyor)
Şu aşamada oldukça zor gözüküyor devam etmem çünkü gerçekten animeyi izlemek daha rahat ve keyifli geliyor (linç is coming by @MEnes .... ) fakat mangaya alışma meselesi var tabi, zihin alışsa onun da gerisi gelir... Ama artık kesin hiçbir şey diyemiyorum, ne desem yalan ne desek eksik olabilir....Okumaya başladım vs demiştin ama yorum hiç yokbilemedim @MEnes
Ayrıca manga kafamı allak bullak etti. Bu akşam beni hor görmeyin
Peki sen neye üzücü attın? 😱Şu aşamada oldukça zor gözüküyor devam etmem çünkü gerçekten animeyi izlemek daha rahat ve keyifli geliyor (linç is coming by @MEnes .... ) fakat mangaya alışma meselesi var tabi, zihin alışsa onun da gerisi gelir... Ama artık kesin hiçbir şey diyemiyorum, ne desem yalan ne desek eksik olabilir....
Hemen gönderiyorum hem de en kıymetlisini güle güle kullan. 😘Kuru tebrik etmeyenler bile var
Hediyeye gerek yok, düşünmem yeter ama FB'den herhangi bir şey olabilirdi
Güle güle izleyeyim videoyuHemen gönderiyorum hem de en kıymetlisini güle güle kullan. 😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?