Emre Ozansoy
Moderatör
Tiflis metrosuymuş.
Bunu sabah görmüştüm, tüylerim diken diken oldu... Çok korkutucu.Salgından dolayı cenazelerin gömülmesi yasaklanmış sanırım. Korkunç bir şey bu. 2.Dünya savaşımdan bile daha korkunç. Konunun başlarında bu virüsün 2.Dünya savaşından sonra insanlığın başına gelmiş en kötü şey olduğunu düşünüyordum, bu gidişle onu bile geçebilir. Bir an önce ilacı aşısı geliştirilsin artık bir an önce kalksın bu karabasan dünyanın üzerinden.
https://twitter.com/x/status/1240654033251184640
@bazinga @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Ahmed
Günde iki kere vaka bildiriyorlar, durumları kötü. Almanya da bugün iki kere vaka bildirdi. ABD'de durumlar epey kötü, bugün sadece New York eyaletinde 1000'den fazla vaka bildirildi.İspanya toplam vakalarda çok büyük hızla İrana ulaşmak üzere, daha dün 4500-den fazla fark olmasına rağmen, bugün bu fark 1010-a kadar düşmüş. Yarın İranı geçerek 3. ülke olacaklar.
Trump: "Bir sıtma ilacını ön tedavi amacıyla hemen piyasaya süreceğiz."SON DAKİKA!
Trump: ''Aşı çalışmaları için bürokratik engelleri hızlandırma kararı aldık. Şu an mevcut aşı çalışmalarımız hızla ilerlemekte, yakın zamanda sizlere iyi haberler verebilirim. ''
Çernobili izledin mi, orada öyle cenazesiz sahipsiz gömdülerSalgından dolayı cenazelerin gömülmesi yasaklanmış sanırım. Korkunç bir şey bu. 2.Dünya savaşımdan bile daha korkunç. Konunun başlarında bu virüsün 2.Dünya savaşından sonra insanlığın başına gelmiş en kötü şey olduğunu düşünüyordum, bu gidişle onu bile geçebilir. Bir an önce ilacı aşısı geliştirilsin artık bir an önce kalksın bu karabasan dünyanın üzerinden.
https://twitter.com/x/status/1240654033251184640
@bazinga @Yiğitt @Aserat @Sherlock @Ahmed
Ben dünden sonra bugün en az 5500 vaka, 500-550 ölüm olacağını düşünüyorum.Son 1 saat kaldı İtalya nın açıklamasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?