- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Kurtlar Vadisi - Tuncay... daha çok ona benzetiyorum ruh halimizi.
Kurtlar Vadisi - Tuncay... daha çok ona benzetiyorum ruh halimizi.
durum çok kötü kardeşimREKOR ARTIŞ!
Dünya genelinde son 24 saatte 20.000'den fazla kişiye virüs tanısı konuldu...
İyice delirdiniz. Bu virüs olayı değil 21. yüzyılın, 2020 Ocak ayının bile ana konularından biri değil, olmayacak da.
Aşkom hep böyleydi...Adam 100 yılın en büyük öngörüsünü yapmış. Bu mesajdan sonra dünya bir daha asla eskisi gibi olmadı ve biz ülke olarak her zamanki gibi başarıyı cezalandırıp adamı ban hapsine attık...
@Sherlock @bazinga @Dosi @Forumdash @Ahmed @Silinmiş Üye @Yiğitt
Bu konuda Türkiye yalnız değilmiş demek ki.İsveç'te 2 ölüm daha gerçekleşti.
Toplam vaka sayısı 1279 (test edilme kaldırıldığı için bu rakamın çok daha üstündedir virüsü kapanlar)
toplam ölüm 10 (Ölenlerin hepsi yaşlı ve hastalıkları olan kişilerdi)
Yaşlılar umursamıyor uyarıları. Zaten ölmeyecekmiyiz deyip sokaklarda geziyorlar.
bugün iyi haberde geldi. İlk iyileşmelerde oldu ülkede.
Toplam 15 kişi iyileşti.
@Yiğitt @Ahmed @Tolstoyevski @The_Erinch @bazinga
Sen nasılsın? Çevrendekiler iyidir İnşallah?İsveç'te 2 ölüm daha gerçekleşti.
Toplam vaka sayısı 1279 (test edilme kaldırıldığı için bu rakamın çok daha üstündedir virüsü kapanlar)
Yaşlılar umursamıyor uyarıları. Zaten ölmeyecekmiyiz deyip sokaklarda geziyorlar.
Toplam 15 kişi iyileşti.
Online testi ayarlandı ve 1 saate 200 bin isvecli kendini test etti.
Valla bir çok şey aynı, bizde bile dolandırıcılar yaşlıları kandirmak için oyunlara girdiler. Devlet uyardı halkı. Hükümet okulu kapatmamada ısrar ediyor. Lise ve üniversite evden devam edilecek ama çocuklar mecbur okula gidiyor.Bu konuda Türkiye yalnız değilmiş demek ki.
Online test nasıl oluyor? Sadece soru cevap mı?İsveç'te 2 ölüm daha gerçekleşti.
Toplam 15 kişi iyileşti.
psikolojik olarak etkilenmeye başladık olaylardan. Ailemin yanına bile gidemiyorum onlara birşey bulaştırmamak için. Annem ve babam risk grubundalar çünkü, tek iletişim yolumuz telefon artık. Sizde durumlar nasıl?Sen nasılsın? Çevrendekiler iyidir İnşallah?
Evet detaylı sorular ama. Ben kendim test ettim, hatta farkli cevaplar vererek ve duruma göre cevaplar verdim. sonucunda seni yönlendiriyor. Ya sağlık numaramiz var 24 saat açik, orayi aramamız isteniyor yada diğer belirtilere göre ambulansı aramamız gerektiği yazıyor. Bizde zaten en ufak şeylerde acillere gidilmeden eskidende bu numara araniyordu ve telefona herzaman hemşireler falan cevap verir. Onlarin yönlendirmesiyle evde kalıyorduk veya acile gidiyorduk. Bu online testi oyüzden bize farklı gelmedi.Online test nasıl oluyor? Sadece soru cevap mı?
İyiyiz biz. Dışarı çıkmıyorlar işte. Azerbaycan'da sorunlu kısım İran'la sınır kapısında olan illerimiz. Onlar da Başkente epey uzak. Karantina olmaz gibi duruyor bizim ülkede. Benim açımdan kapalı kutuyuz şu aralar maalesef. İnşallah herkes iyi olacak. Bir ara yazacağım konuşuruz etraflı herşeyi.psikolojik olarak etkilenmeye başladık olaylardan. Ailemin yanına bile gidemiyorum onlara birşey bulaştırmamak için. Annem ve babam risk grubundalar çünkü, tek iletişim yolumuz telefon artık. Sizde durumlar nasıl?
Test edilme neden kaldırıldı?İsveç'te 2 ölüm daha gerçekleşti.
Toplam 15 kişi iyileşti.