Çinde Nisan ayının ortasından itibaren yaşam kademeli olarak tekrar başlayacak...Futbol ve basket ligleride tekrar başlatılacakmış.Adamlar atlattı...Saldı tüm mikrobu;izolede etti kendini..
Darısı Avrupaya artık.
Ay olarak yola çıkarsak 4 ayda kendilerine gelmeye başlayacaklar.

Son dakika

Azerbaycanda daha 6 yeni vaka ortaya çıktı. Sabah da 3 vaka duyrulmuştu.

Böylelikle 9 yeni vaka ile toplam sayı 34-e yükseldi.

Reactions: Harunnn60
İTALYA'DAN SON DURUM!

İtalya, 3.526 yeni koronavirüs vakası ve 345 yeni ölüm bildirerek toplamda 31.506 vaka ve 2.503 ölümü doğruladı.
Yeni vaka sayılarına artık güvenmiyorum. Çünkü devamlı hergün 3400-3600 arası vaka girmeye başladılar.
Ölü sayıları da aynı 340-360 arası değişiyor. Hiç mi azalmaz ve ya artmaz? Nasıl olabilirki 4-5 gündür bu tarz gidiyor.

Reactions: Yiğitt
Hala çok birde bir iki haftaya toparlanır diyordun.🙄😡
Vaka sayısında azalma görülmüyor, sıkıntı orada... Ben vaka sayısı azalır diyordum, her gün 3-4 bin arası yeni vaka tanısı konuyor. Haliyle ölüm oranı da artıyor, 31 bin vakası aktif durumda maalesef. 3000'e yakın iyileşme görülmüş bugüne kadar.

Bence ölü sayısı ve vaka sayısı daha fazla, İtalya'daki durumu görüyoruz zaten sayıların net tespit edilmesi bence çok çok zor bu durumda...

Bence ölü sayısı ve vaka sayısı daha fazla, İtalya'daki durumu görüyoruz zaten sayıların net tespit edilmesi bence çok çok zor bu durumda...
Kesinlikle öyle ama devamlı benzer rakamlar girmeleri bu rakamların çok fake olduğunu daha da belli ediyor.

Muhakkak ki bu vürüs ölümleri ağır zatürre vs diğer hastalık olarak kayıtlara geçmişlerdir, vaka sayısı ve ölüm fazladır.

Yataklar dolu sağlık yetersiz, ispanyada da aynı durum başlamış, hangi birine baksınlar.

Çin bile 2 ayda kendini zor topladı hala devam ediyor. Bu ülkelerin daha çok çekeceği var

Bu Avrupa Birliği, BM ne işe yarar acaba hele ki Avrupa Birliği felaket yani. Hiçbir hazırlıkları yok bir kaç ülke dışında

Reactions: cookies and Yiğitt
Kendileri de kabul etti hazırlıksız olduklarını, ne yapacaklar merak ediyorum ben de... Aşı veya ilaç bulunmadan çok çok zor bu durumun kısa sürede atlatılması.

Reactions: Harunnn60
Kendileri de kabul etti hazırlıksız olduklarını, ne yapacaklar merak ediyorum ben de... Aşı veya ilaç bulunmadan çok çok zor bu durumun kısa sürede atlatılması.
Resmen bu doğal afet gibi bir olay oldu, ne yapacak bu ölenlerin ailesi, çok yazık, bizde böyle bir şey olmaz umarım