Çook tatlı
@Tolstoyevski geçenlerde şekilli şukullu maske arıyordun. Şimdi kostum partisi kıvamına geldi olay Hazırlan
@Tolstoyevski geçenlerde şekilli şukullu maske arıyordun. Şimdi kostum partisi kıvamına geldi olay Hazırlan
Hala çok birde bir iki haftaya toparlanır diyordun.🙄😡İTALYA'DAN SON DURUM!
İtalya, 3.526 yeni koronavirüs vakası ve 345 yeni ölüm bildirerek toplamda 31.506 vaka ve 2.503 ölümü doğruladı.
Koşun kurtarın İtalyan erkeklerini. @Ahmed @xemrexxx @ForumdashİTALYA'DAN SON DURUM!
İtalya, 3.526 yeni koronavirüs vakası ve 345 yeni ölüm bildirerek toplamda 31.506 vaka ve 2.503 ölümü doğruladı.
Yeni vaka sayılarına artık güvenmiyorum. Çünkü devamlı hergün 3400-3600 arası vaka girmeye başladılar.İTALYA'DAN SON DURUM!
Vaka sayısında azalma görülmüyor, sıkıntı orada... Ben vaka sayısı azalır diyordum, her gün 3-4 bin arası yeni vaka tanısı konuyor. Haliyle ölüm oranı da artıyor, 31 bin vakası aktif durumda maalesef. 3000'e yakın iyileşme görülmüş bugüne kadar.Hala çok birde bir iki haftaya toparlanır diyordun.🙄😡
Bence ölü sayısı ve vaka sayısı daha fazla, İtalya'daki durumu görüyoruz zaten sayıların net tespit edilmesi bence çok çok zor bu durumda...Yeni vaka sayılarına artık güvenmiyorum. Çünkü devamlı hergün 3400-3600 arası vaka girmeye başladılar.
Ölü sayıları da aynı 340-360 arası değişiyor. Hiç mi azalmaz ve ya artmaz? Nasıl olabilirki 4-5 gündür bu tarz gidiyor.
İspanyollar ve italyanlar gerçekten olay iyi oluyor. Hem yakışıklı, hem vücut olarak iyi. Oradaki gayler ve kızlar bayram ediyorlar.
Kesinlikle öyle ama devamlı benzer rakamlar girmeleri bu rakamların çok fake olduğunu daha da belli ediyor.Bence ölü sayısı ve vaka sayısı daha fazla, İtalya'daki durumu görüyoruz zaten sayıların net tespit edilmesi bence çok çok zor bu durumda...
Aman hepsi de öyle değildir.İspanyollar ve italyanlar gerçekten olay iyi oluyor. Hem yakışıklı, hem vücut olarak iyi. Oradaki gayler ve kızlar bayram ediyorlar.
Vaka sayısında azalma görülmüyor, sıkıntı orada... Ben vaka sayısı azalır diyordum, her gün 3-4 bin arası yeni vaka tanısı konuyor. Haliyle ölüm oranı da artıyor, 31 bin vakası aktif durumda maalesef. 3000'e yakın iyileşme görülmüş bugüne kadar.
Muhakkak ki bu vürüs ölümleri ağır zatürre vs diğer hastalık olarak kayıtlara geçmişlerdir, vaka sayısı ve ölüm fazladır.Yeni vaka sayılarına artık güvenmiyorum. Çünkü devamlı hergün 3400-3600 arası vaka girmeye başladılar.
Ölü sayıları da aynı 340-360 arası değişiyor. Hiç mi azalmaz ve ya artmaz? Nasıl olabilirki 4-5 gündür bu tarz gidiyor.
Kendileri de kabul etti hazırlıksız olduklarını, ne yapacaklar merak ediyorum ben de... Aşı veya ilaç bulunmadan çok çok zor bu durumun kısa sürede atlatılması.Muhakkak ki bu vürüs ölümleri ağır zatürre vs diğer hastalık olarak kayıtlara geçmişlerdir, vaka sayısı ve ölüm fazladır.
Yataklar dolu sağlık yetersiz, ispanyada da aynı durum başlamış, hangi birine baksınlar.
Çin bile 2 ayda kendini zor topladı hala devam ediyor. Bu ülkelerin daha çok çekeceği var
Bu Avrupa Birliği, BM ne işe yarar acaba hele ki Avrupa Birliği felaket yani. Hiçbir hazırlıkları yok bir kaç ülke dışında
Resmen bu doğal afet gibi bir olay oldu, ne yapacak bu ölenlerin ailesi, çok yazık, bizde böyle bir şey olmaz umarımKendileri de kabul etti hazırlıksız olduklarını, ne yapacaklar merak ediyorum ben de... Aşı veya ilaç bulunmadan çok çok zor bu durumun kısa sürede atlatılması.
Hastalar son anlarında aileleriyle vedalaşmak için telefonla canlı yayın açıyormuş, çok çok acı bir durum bu.Resmen bu doğal afet gibi bir olay oldu, ne yapacak bu ölenlerin ailesi, çok yazık, bizde böyle bir şey olmaz umarım
Aynen neyse konuşmayalım çok ücüzü şeyler.Hastalar son anlarında aileleriyle vedalaşmak için telefonla canlı yayın açıyormuş, çok çok acı bir durum bu.
İtalya'da son 3 gün içerisinde 1.062 kişi öldü...Aynen neyse konuşmayalım çok ücüzü şeyler.