Hükümet flaş kararlar aldığından beri durum iyiye gidiyor. Okullar da tatil edildi zaten, sıcak havayı bekliyoruz sadece. :X

Ama bugün markete uğradım reyonlar bomboştu mesela. En çok ekonomi zarar görecek bundan. :(
biz inat ediyoruz okullari kapatmaya😊 okul kapanirsa hastane personelleri evde kalmak zorunda kalırmış. hayat normal bir şekilde devam ediyor.
1000e yaklaştı vaka ve 2 kişi öldü (yaşlı ve hastaydılar)
her kendini kötu hisseden test edilmeyecek artık. Risk grubu ve hastanede olanlar test edilecek sadece.
Bizde de millet alışveriş yapıyor kaç gündür.

• Beğendim
Reactions: kerem
Hükümet flaş kararlar aldığından beri durum iyiye gidiyor. Okullar da tatil edildi zaten, sıcak havayı bekliyoruz sadece. :X

Ama bugün markete uğradım reyonlar bomboştu mesela. En çok ekonomi zarar görecek bundan. :(
Bizde sorun yok gibi şimdilik. Şimdi insanlar sorun olmadiği için dalga geçme moduna girdiler :F İnş da olmaz...

Ölüm sayısının az olması ilginç gerçekten. Tedavi yöntemini bildirmeli acilen.

• Beğendim
Reactions: kerem
biz inat ediyoruz okullari kapatmaya😊 okul kapanirsa hastane personelleri evde kalmak zorunda kalırmış. hayat normal bir şekilde devam ediyor.
1000e yaklaştı vaka ve 2 kişi öldü (yaşlı ve hastaydılar)
her kendini kötu hisseden test edilmeyecek artık. Risk grubu ve hastanede olanlar test edilecek sadece.
Bizde de millet alışveriş yapıyor kaç gündür.
Birde sizde hastaneler ve doktorlar normalde de çok sıkıntılı. Böyle bir duruma hiç hazır değilken her şeye normalmiş gibi devam etmek çok tuhaf.

• Üzücü
Reactions: Dosi
SON DAKİKA!

BAE, Türkiye dahil 4 ülkeye uçuşları askıya aldı! Türkiye ile birlikte Irak, Lübnan ve Suriye de var.

• Beğendim
Reactions: cookies
Gürcistanda son 24 saatde 5 yeni vaka ortaya çıkması ile toplam vaka sayı 30-a yükseldi.

Dün sadece 8 vakaya sahip Ermenistanda ise toplam vaka sayısı bugün 18-e yükseldi. Birkaç saat önceye kadar 15-ti. Sanki eskiden vardı da hepsini bir anda açıklanmış gibi oldu.

Azerbaycanda ise bugün yeni vaka ve ya diğer gelişmeler yok.

• Beğendim
SON DAKİKA!

Fas hükümeti, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Norveç ve Türkiye dahil olmak üzere 21 ülkeye koronavirüs endişeleri nedeniyle uçuşları askıya aldı.

• Beğendim
İsveç 161 yeni koronavirüs vakası bildirerek toplamda 961 vakaya ulaştı! @Dosi
İsveç'te yakalananların çoğu 40-60 yaş arası kişilermiş ama son günlerde 60-70 yaş arasında artış varmış. Bugün 138 artış olmuş ve 967 toplam. Medyamızda böyle yazıyor en azından ve artık sadece hastane/yaşlılar bakım evinde çalışanlar ve risk grubundakiler test edilmeye başlandığı için şuan yakalanıp test edilmeyen çok kişide mevcuttur :S

• Beğendim
Reactions: Yiğitt
En azından şu çılgın tabloyla hala karşılaşmadık...

26 Ocakta yapılmış şu tahminden ise fazlasıyla kötü durumda şu an sonuçlar ve Eylül’e kadar aynı yıkıcılıkta devam ederse en az 230 milyon insanın ölümünden bahsediliyor. Korkunç!

983a3b0e-e4e0-40d8-91a1-9d9450e03a6a-jpeg.75006

gelmeden önce hepsine test yapmak lazım.gerekirse test sonucu gelene kadar arabistan'da otel kiralasınlar sonuçları beklesinler. 😡

• Beğendim

Al işte korkulan başa geldi hepimize geçmiş olsun. Halen “Lütfen” diyor adam şaka gibi. Devletin gücü o 20 bin kişiyi karantina altına almaya yetmiyor mu? Sen almazsan adamların neden umrunda olsun? Evden dışarı %90’ı çıkar. %100’ü ise evde birine virüs bulaştırıp yine dışarı yayar bir şekilde.

Bu umreden dönenler vakası yüzünden 2 hafta içinde vaka sayısı 4 haneyi görürse kimse şaşırmasın. Devlet bu konuda “lütfen”lerde kaldığı için başarısızdır benim gözümde. “Lütfen” diye mücadeleye başlayan İtalya’nın, İspanya’nın durumu ortada. Umarım çok geç kalmadan zararın neresinden dönersek dönelim, yeter ki alınsın önlem.

Dün de dedim ve tekrarlıyorum, yurt dışından bu virüsü getirenlere tek tek hakkımı haram ediyorum. En ufak hakkımız doğacaksa haram olsun.