10 seneye kadar aşisi bulunmayacak mı yani 😱
10 seneye kadar aşisi bulunmayacak mı yani 😱
Yok olsun da...10 seneye kadar aşisi bulunmayacak mı yani 😱
biz inat ediyoruz okullari kapatmaya😊 okul kapanirsa hastane personelleri evde kalmak zorunda kalırmış. hayat normal bir şekilde devam ediyor.Hükümet flaş kararlar aldığından beri durum iyiye gidiyor. Okullar da tatil edildi zaten, sıcak havayı bekliyoruz sadece.
Ama bugün markete uğradım reyonlar bomboştu mesela. En çok ekonomi zarar görecek bundan.
Evrimleşen viruslerdenmiş galiba bu O yuzden başka virus cıkar. Kim bilir daha beteri çıkar??Yok olsun da...
Bizde sorun yok gibi şimdilik. Şimdi insanlar sorun olmadiği için dalga geçme moduna girdiler İnş da olmaz...Hükümet flaş kararlar aldığından beri durum iyiye gidiyor. Okullar da tatil edildi zaten, sıcak havayı bekliyoruz sadece.
Ama bugün markete uğradım reyonlar bomboştu mesela. En çok ekonomi zarar görecek bundan.
Birde sizde hastaneler ve doktorlar normalde de çok sıkıntılı. Böyle bir duruma hiç hazır değilken her şeye normalmiş gibi devam etmek çok tuhaf.biz inat ediyoruz okullari kapatmaya😊 okul kapanirsa hastane personelleri evde kalmak zorunda kalırmış. hayat normal bir şekilde devam ediyor.
1000e yaklaştı vaka ve 2 kişi öldü (yaşlı ve hastaydılar)
her kendini kötu hisseden test edilmeyecek artık. Risk grubu ve hastanede olanlar test edilecek sadece.
Bizde de millet alışveriş yapıyor kaç gündür.
İsveç'te yakalananların çoğu 40-60 yaş arası kişilermiş ama son günlerde 60-70 yaş arasında artış varmış. Bugün 138 artış olmuş ve 967 toplam. Medyamızda böyle yazıyor en azından ve artık sadece hastane/yaşlılar bakım evinde çalışanlar ve risk grubundakiler test edilmeye başlandığı için şuan yakalanıp test edilmeyen çok kişide mevcuttur :Sİsveç 161 yeni koronavirüs vakası bildirerek toplamda 961 vakaya ulaştı! @Dosi
Fas'ın Ulaştırma Bakanı da virüse yakalanmış...SON DAKİKA!
Fas hükümeti, Mısır, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Yunanistan, Norveç ve Türkiye dahil olmak üzere 21 ülkeye koronavirüs endişeleri nedeniyle uçuşları askıya aldı.
En azından şu çılgın tabloyla hala karşılaşmadık...
26 Ocakta yapılmış şu tahminden ise fazlasıyla kötü durumda şu an sonuçlar ve Eylül’e kadar aynı yıkıcılıkta devam ederse en az 230 milyon insanın ölümünden bahsediliyor. Korkunç!
Sence bu film bana ne hatırlatmış olabilir?