Keith Long
Favori Üye
En mantıklısı Fifa devreye girecek zatenAçıklanmasa da seyircisiz oynanmalı. Hatta ligler iptal edilip gelecek sezon yeniden başlanmalı.
Fenerbahçe’ye gelmez korona virüsü
@bazinga
En mantıklısı Fifa devreye girecek zatenAçıklanmasa da seyircisiz oynanmalı. Hatta ligler iptal edilip gelecek sezon yeniden başlanmalı.
Heryerde bu oran değişir ama şu ana kadar dünya genelinde ölüm oranı %2.3.Bu arada İtalya'daki ölüm oranı şu an %6.2. Durumu kritik olanlarla birlikte bu oranın çok daha yüksek olduğu varsayılabilir. Öyle söylendiği gibi %2 falan değil, %6.2 korkunç bir oran.
Benim baktığım sitede %3.6 olarak gözüküyor dünya geneli için güncel oran.Heryerde bu oran değişir ama şu ana kadar dünya genelinde ölüm oranı %2.3.
Stockholm bölgesinde bugün 60 yeni vaka tespit edildi. Düne oranla nerdeyse iki katı. Sadece Stockholm bölgesinde toplam sayı 207, İsveç'te ise sayı 341'e ulaştı.İsveç'te hızla yayilmaya başladı. Akşam üstüne kadar belirlenen rakam 250 küsür ve bunun 147'si sadece Stockholm'de. Şehirde sırf bugün 30 küsür kişide raslanılmış. Bizim bölge ilk vakaların görüldüğü yerdi ve rakamlar 12 de falanken en fazla şehrimdeydi ama Stockholm aldı başını gitti.
Göteborg'da 23 senedir kutlanan Nevruz kutlaması bu sene iptal oldu (İran'lılara has olarak adlandırılıyor Nevruz burada)
Orada okullar falan tatil edildimi?Stockholm bölgesinde bugün 60 yeni vaka tespit edildi. Düne oranla nerdeyse iki katı. Sadece Stockholm bölgesinde toplam sayı 207, İsveç'te ise sayı 341'e ulaştı.
Bulaştırma riski sağlık kuruluşlarımız tarafından 'yüksek' olarak belirtildi.
Böyle hızla artış devam ederse Stockholm karantinaya alınırsa şaşırmam.
@Forumdash @Tolstoyevski @Ahmed
Ama hastalığı atlatanlarıda hesaba katmak gerek. Şu an dünyada 118.000 hasta var, hastalığı atlatanların sayısı ise 65.000. Yani 183.000 kişi şimdiye kadar bu hastalığa yakalanmış ve toplamda 4200 kişi ölmüş dünyada.Benim baktığım sitede %3.6 olarak gözüküyor dünya geneli için güncel oran.
Stockholm'de bazı okullar yapıldı ama hepsi değil. Bizim şehrimizde ise hayat normal şekilde devam ediyor. Ben bu aralar çalışmiyorum diye üzülüyordum ama böylesi benim için daha iyi çünkü kronik rahatsızlığım var ve risk grubundan sayılıyorsam benim daha çok dikkat etmem gerekecek 🙄Orada okullar falan tatil edildimi?
YanlışAma hastalığı atlatanlarıda hesaba katmak gerek. Şu an dünyada 118.000 hasta var, hastalığı atlatanların sayısı ise 65.000. Yani 183.000 kişi şimdiye kadar bu hastalığa yakalanmış ve toplamda 4200 kişi ölmüş dünyada.
Ekleme: Aslında ölüm sayısını da 183.000'e eklemek gerek toplam hastalığa yakalananları bulmak için. Yani 187 bin civarı kişiden 4 bin küsür ölmüş. Yani %2.2
Eğer öyleyse siz haklısınız, ben iyileşenlerin bu sayıda olduğunu bilmiyordum.Yanlış
118000 hastanın içinde o 65000. 118000 - ölen, iyileşen ve hala hasta olan ilk günden bu güne kadarki herkesi kapsıyor.
Eğer öyleyse siz haklısınız, ben iyileşenlerin bu sayıda olduğunu bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?