Koronavirüs Kktcde görüldüğüne göre Türkiyede de var çünkü türkiye üstünden aktarmalı gidiliyor oraya :( @Ahmed @Silinmiş Üye @RevaN @Harunnn60

YİNE turistlerden kaynaklı. Ne geldiyse başımıza bu turist denen olgu yüzünden geldi. Şu salgın döneminde bile oradan buraya giderek tüm dünyayı mahvettiler. Mesela 200 sene önce bu vaka olsaydı bu kadar kolay ve hızlı yayılması imkansızdı tüm dünyaya. Bu dünyanın küçülmesi ve 90’ına basacak ihtiyarın bile elin Amerika’larından Türkiye’ye “turist” amaçlı gelecek kadar dünyayı dolaşmanın kolay olması bu tür salgınların daima küresel olacağının habercisi. Bugün Corona biter 2025’te daha beteri ortaya çıkar ve bir ayda yine tüm dünyaya yayılır, çünkü turistler sağolsun!

Turizmden nefret etmeye başladım.

• Beğendim
Reactions: cookies
Uluslararası Judo Federasyonu (IJF), Rusya, Gürcistan ve Türkiye'de düzenlenecek 3 büyük organizasyonun koronavirüs nedeniyle iptal edildiğini açıkladı

İtalya sadece uçuşları durdurdu ama Çin yönüne...Ama Çin den gelen uçuşları durdurmadı.
Aşırı turist alan bir ülke düşük önlemler aldılar.
Ve yaygınlığın fazla olan bölgesi Çin ile ticari olarak yoğun çalışan bölge...

Anlayacağınız yeterince tedbir alınmadı.
Mesela benim çalıştığım şube Manisanın en büyük fabrikası olan Vestel in içinde; Vestel için Çin bir kalp demek ama adamlar haftalardır Çin ofisini kapalı tuttu.Çine uçuşları erteledi. Çok yeni kademeli başladı Çin ile işlemleri tekrardan.

Ve evet İtalyanlar hijyen açısından sınıfta kalmış.Bir insan en basitinden k.çını yıkamaz mı ne bileyim işedikden sonra hiçmi elini yıkamaz...Yazarken ben iğrendim.Adamlar gayet esnek..İşte sonucu....
Tanrı yardımcıları olsun.
Hay
Ham petrol fiyatları.

Üç ay önce: 58,9 dolar
Bir ay önce: 50.2 $
Bir hafta önce: 46,6 $
Şimdi: 30,9 $
irlandada okulları tatil etmiyorlar
Trinityde çıktı @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Nijeryada ortaya çıkan ilk virüs vakası Türkiyeye ile bağlantılı. O kişi İstanbul üzerinden aktarma yaparak Nijeryaya gitmiş.

Ayrıca yine küçücük Kuzey Kıbrısda bile vaka çıktı. Oradaki kişi de tursit ve kesin Türkiye üzerinden aktarma yapmışdır.

Türkiyeden hala ses yok?

• İlginç
Reactions: Harunnn60
Koronavirüs Kktcde görüldüğüne göre Türkiyede de var çünkü türkiye üstünden aktarmalı gidiliyor oraya :( @Ahmed @Silinmiş Üye @RevaN @Harunnn60

Eyvah ne yapacağız? Antibiyotik?

Nijeryada ortaya çıkan ilk virüs vakası Türkiyeye ile bağlantılı. O kişi İstanbul üzerinden aktarma yaparak Nijeryaya gitmiş.

Ayrıca yine küçücük Kuzey Kıbrısda bile vaka çıktı. Oradaki kişi de tursit ve kesin Türkiye üzerinden aktarma yapmışdır.

Türkiyeden hala ses yok?

KKTC olayı Almanya’dan gelen ihtiyar bir turist yüzünden olmuş. Turist turist turist! Gerçekten bu salgından sonra bu kelimeden nefret eder hale geldim. Turist = Terörist olma yolunda ilerliyor. Terörist kelimesinin esas anlamı Terror-ist yani “korku salan, etrafa korku saçan ve ölümlere neden olan” anlamına geliyor, e turistler de tüm dünyada bunlara neden olduğuna göre.

Yapılması gereken şudur, kim olursa olsun nereden gelirse gelsin 2 hafta boyunca zorunlu karantina olmalı

Salın bizi...

Parasite.JPG

Dünya Sağlık Örgütü, koronavirüsün pandemiye dönüşmesi tehdidinin "çok ciddi bir ihtimal" olduğu uyarısında bulundu

Türkiye’de 16 mart tarihine kadar lütfen açıklanmasın 🙏 Galatasaray Beşiktaş maçının seyircisiz oynanması ihtimali giderek yükseliyor ve ben kafayı yiyorum. Bu maçın seyircisiz oynanması... Allah senin gibi virüsün.... :(

Türkiye’de 16 mart tarihine kadar lütfen açıklanmasın 🙏 Galatasaray Beşiktaş maçının seyircisiz oynanması ihtimali giderek yükseliyor ve ben kafayı yiyorum. Bu maçın seyircisiz oynanması... Allah senin gibi virüsün.... :(
Açıklanmasa da seyircisiz oynanmalı. Hatta ligler iptal edilip gelecek sezon yeniden başlanmalı. :A