The_Erinch
Favori Üye
Olm orada ciddi bir rakip var, Saraybosna 😁Finlandiya'yı bile ezmişiz. Kapatın ülkeyi zirvede bırakalım.
Olm orada ciddi bir rakip var, Saraybosna 😁Finlandiya'yı bile ezmişiz. Kapatın ülkeyi zirvede bırakalım.
Ben sana taa önceden demiştim İtalya sınırları kapatacaktı diye, ne Avrupa sınırı kapattı ne İtalya kapattı. Hala bekliyorlar.Şu virüsun kol gezdiği zamanda airportlar dünyanın her türlü yerinden gelen insanlarla dolu ve en büyük risk taşıyan yer orası maalesef.
İspanyada gezmeyi bırak, oraya gitme yolculuğu bile riskli.
Avrupada İtalyanlar virüsu yayıyor resmen.
Başlığın değişmesi güzel olmuş da Koronavirüs demek daha doğru sanırım Türkçe olarak.
Hadi bakalım bu önlemi de al görelim.
Boşver ya gençlerde ölüm riski yok gibi bir şeyBen geçen Cuma kesin artar diyerek İspanya planımı iptal etmeye karar verdiğimde henüz 10 vaka vardı şu an 402.Orijinal planım olan gelecek haftaya kadar 1000'i çok rahat geçecek bu gidişle...
Korkum ölmek değil ki. Görmek istediğim yerlerin kapanması, karantinaya alınıp orada mahkum kalmak 🙂D) ve daha da önemlisi virüsü başkalarına yaymak. Bu olaydan korunmak hepimizin görevi.Boşver ya gençlerde ölüm riski yok gibi bir şeyGit bi Real Madrid maçına fırsatın varken
iki tane veri paylaştim. Brisi güncel diğeri 2015'ten kalma. 2015 linkli haber olarak verdim.Merakım bu araştırma virüs ortaya çıktıktan sonra mı yoksa öncesi mi yapılmış..
Bu arada italya nın virüs konusunda en sıkıntılı ülke olmasına şaşmamalı 2 kişiden biri lavobadan elini kolunu sallayarak çıkıyormuş baksanıza
Umarim etini de tadarlar
Siyahi kadın anne ve kıza dalmış resmen.iki tane veri paylaştim. Brisi güncel diğeri 2015'ten kalma. 2015 linkli haber olarak verdim.
Umarim etini de tadarlar
bu arada
@Ahmed musluğun önemi@Harunnn60
https://twitter.com/x/status/1236107320091762690
BREAKING: İtalyan hükümeti Milano dahil büyük kuzey şehirlerini karantina altına alacak.
@Tolstoyevski @Ahmed @bazinga @DarkLegenD @Forumdash @The_Erinch @pompy
Çinde hastaların kaldığı otel çökmüş ne hikmetse.İran gibi İtalya da çok geç kaldı. Zaten yayılacağı kadar yayıldı. Avrupa'yı batırdılar.
Çin'i gerçekten tebrik ederim. Karantina ile virusu durdurdu. Şu an orada günlük artım %0.1'e yakın. Yani neredeyse durmuş durumda.
İran ve İtalyada ise günlük artım hızı %20'leri buluyor. Şu an ikisi yarış halinde, vaka sayıları birisinde 5883, diğerinde 5823.
Hastalardan kurtulmak istemişlerdir.Çinde hastaların kaldığı otel çökmüş ne hikmetse.Bu çinliler kadar psikopat ülke yok.
Çin'in Quanzhou kentindeki #COVID19 tedavisi görenlerin karantina altında tutulduğu 5 katlı otel çöktü.
The Xinjia Express adlı oteldeki 70 kişinin enkaz altında kaldığı belirtiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?