Almaniya-Fransa-İspanya üçlüsü de gümbür gümbür geliyor yalnız.Evet çoktan.
Almaniya-Fransa-İspanya üçlüsü de gümbür gümbür geliyor yalnız.Evet çoktan.
Eurovision hangi ülkede olacaktı bu sene unuttum belki seyircisiz olur böyle giderseAlmaniya-Fransa-İspanya üçlüsü de gümbür gümbür geliyor yalnız.
Hollanda da olacak. ESC için ertelenmesi söz konusu değil denmiş. Yani büyük olasılıkla seyircisiz olur bu durum devam ederse.Eurovision hangi ülkede olacaktı bu sene unuttum belki seyircisiz olur böyle giderse
Sizde durum ne.Hollanda da olacak. ESC için ertelenmesi söz konusu değil denmiş. Yani büyük olasılıkla seyircisiz olur bu durum devam ederse.
Hollanda el yıkama Yüzde 50 miydi öyle birşeh hatırlamıyorum.Hollanda da olacak. ESC için ertelenmesi söz konusu değil denmiş. Yani büyük olasılıkla seyircisiz olur bu durum devam ederse.
Aynen saklaması imkansız, sosyal medya var ve dediğin gibi Türk Tabipler Birliği baskı yapar.Türkiye’nin virüsü saklaması olayını gerçek dışı buluyorum, bu kolay kolay mümkün değil. İktidar ne yaparsa yapsın bu ülke nihayetinde kuzey Kore değil, o derece bir güçleri yok. Asıl en güvendiğim detay ise doktorların belki %90’ının muhalif olması. Tabipler Odası vb kesinlikle saklamazdı böyle bir durumda. Daha geçen Human Coronavirüs tespiti bile anında haber olmuşken Covid19 saniyesine düşerdi.
Ama tüm bunlar Türkiye’de virüs olmadığını değil tespit edilemediğini gösteriyor. Ya doktorlar tespit edemeden eve grip diye göndermiş Ya da virüsü kapanlar doktora gitmeden evde ayakta atlatmaya çalışıyordur, büyük ihtimalle ikisi de.
Ve herkes 15-16 Mart’a kadar patlama yapacağını söylüyor, eğer 16 Mart geldiğinde de ses çıkmazsa en azından Türkiye adına çok yıkıcı geçmeyeceğine dair umutlar yükselebilir. Toplumdaki sabun kullanımının yüksek olmasından dolayı böyle olduğu düşüncesi ise çok fazla iyimser, hayalci duruyor. Keşke o kadar basit olsa. Ona rağmen toplumda ne pis insanlar var yani kaçış yok.
Ayrıca son dönemde hiçbir şey yokken birden zatürre gibi nedenlerden dolayı ölen insanlar söz konusu oluyorsa fazla konuşmaya gerek kalmıyor.
Ölü sayısı da 366 şu an. Aşırı aşırı hızla artıyor orda.Beklenen olmuş ve Almanya, Fransa 1000'i geçmiş.
İtalya büyük atağa kalkarak 7375 vaka ile ikinciliği almış. Bu gidişle Çin'i bile geçecekler.
Bizde şu an yeni vaka yok. 9'tu en son.Sizde durum ne.
italya'da 133 kişi ölmüş bugünBizde şu an yeni vaka yok. 9'tu en son.
Bakalım nolacak.
Ama 83 milyonluk ve aşırı derece turist/ziyaretçi alan ülkede hiç mi yok?Şunuda çok duyuyorum insanlar doktora gitmeye korkuyor; grip benzeri belirtiler gösterdiğinde ve evinde atlatmaya çalışıyor.Ülkemizdeki durum buda olabilir.
İtalya gerçekten durum vahim, demekki tarihe verdikleri önemi sağlıkda mı vermediler zamanında bilinmezki.Bu kadar hızlı ölüm vakaların olması,hızlı yayılım oranı.....Üzücü ve şaşırtıcı.
Taşıyan vardır ama hastaneye daha taşınmamıştır.Ama 83 milyonluk ve aşırı derece turist/ziyaretçi alan ülkede hiç mi yok?
O kadar saçma küçük ülkelerde bile varki. Çoğu da bu etkilenen ülkelerden kuluçka döneminde gelen insanlar vasıtasıyla geçmiş.
Ben şahsi fikrim asla inanmıyorum sizde olmamasına.
Orada son 24 saatda 1500 kişiye bulaşmış ve hala heyacana gerek yok diyorlar.İtalya'da koronavirüs için 'Paniğe gerek yok' diyen iktidarın ortağı lider Zingaretti koronavirüse yakanlandı
İtalya'da iktidardaki koalisyonun ortaklarından Demokratik Parti lideri Nicola Zingaretti, koronavirüs (Covid-19) kaptığını açıkladı.
Merkez soldaki Demokratik Parti'nin Genel Sekreteri ve Roma'nın da içinde yer aldığı Lazio bölgesinin başkanı olan Nicola Zingaretti, haberi Facebook'ta yayımladığı video ile duyurdu. 54 yaşındaki Zingaretti, "Ben de koronavirüs kaptım" dedi ve doktorların tavsiyesi doğrultusunda evde tecrit altında tutulacağını söyledi.
Şunuda çok duyuyorum insanlar doktora gitmeye korkuyor; grip benzeri belirtiler gösterdiğinde ve evinde atlatmaya çalışıyor.Ülkemizdeki durum buda olabilir.
İtalya gerçekten durum vahim, demekki tarihe verdikleri önemi sağlıkda mı vermediler zamanında bilinmezki.Bu kadar hızlı ölüm vakaların olması,hızlı yayılım oranı.....Üzücü ve şaşırtıcı.
Ama 83 milyonluk ve aşırı derece turist/ziyaretçi alan ülkede hiç mi yok?
O kadar saçma küçük ülkelerde bile varki. Çoğu da bu etkilenen ülkelerden kuluçka döneminde gelen insanlar vasıtasıyla geçmiş.
Ben şahsi fikrim asla inanmıyorum sizde olmamasına.