Bu hafta yanıma ıslak mendil alacağım, metrobüsten indikten sonra silerim hemen. Sende kullan :A
Bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.

Bugün biraz boğazım ağrıdı hemen ıhlamur içtim, geçti valla nazar değmesin iyi gidiyorum hastalıksız bu sene. :A

Activex ıslak mendili ve sabununu çoktan aldım evde sabun dışarıda ıslak mendili ama özünde nafile aslında sadece içimiz rahat etsin diye yoksa kaçınılmaz olanın kaçınılmaz olduğunu biliyoruz c vitamini, ıhlamur düzenli tüketiyorum her akşam ama bulaşıcı salgın söz konusu olunca ne çare artık :A

Activex ıslak mendili ve sabununu çoktan aldım evde sabun dışarıda ıslak mendili ama özünde nafile aslında sadece içimiz rahat etsin diye yoksa kaçınılmaz olanın kaçınılmaz olduğunu biliyoruz c vitamini, ıhlamur düzenli tüketiyorum her akşam ama bulaşıcı salgın söz konusu olunca ne çare artık :A
Her önlemi alıyorsan geriye virüsü beklemek kalıyor. :F
heee bu mesaj güncellemesi :X Oranlara vurunca sayı epey azdı. Şimdi çoğalıyor ABD'de arttı ( :A ) o yuzden:A
Senden de analizler bekliyoruz bu hafta. :A

Bu hafta yanıma ıslak mendil alacağım, metrobüsten indikten sonra silerim hemen. Sende kullan :A
Bol bol c vitamini ve ıhlamur iç.

Bugün biraz boğazım ağrıdı hemen ıhlamur içtim, geçti valla nazar değmesin iyi gidiyorum hastalıksız bu sene. :A
Etenol oranı yuksek kolonya bulundurun yanınızda :A en temizi

Etenol oranı yuksek kolonya bulundurun yanınızda :A en temizi

Ben sürekli el dezenfekten jeli kullanıyorum ama sürekli kullanmaktan acaba bağışıklık kazanıp işlevini yitirir mi bilmiyorum doğrusu :A Sürekli dediğime bakmayın günde 10-12 kez maksimum, birkaç kez de sprey :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben sürekli el dezenfekten jeli kullanıyorum ama sürekli kullanmaktan acaba bağışıklık kazanıp işlevini yitirir mi bilmiyorum doğrusu :A Sürekli dediğime bakmayın günde 10-12 kez maksimum, birkaç kez de sprey :A
Eline eldiven de tak yüz bölgesini insanlar saatte 23 kez ellermiş:A Şuan cringe oldum mesela elim yuzume gitti:F

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Eline eldiven de tak yüz bölgesini insanlar saatte 23 kez ellermiş:A Şuan cringe oldum mesela elim yuzume gitti:F

Hiç sorma eskiden farkında değildim ama gün içinde baya elim yüzüme dudak kenarına göze gidiyormuş meğer farkında olmadan, artık direkt irkiliyorum ve elimi çekiyorum :A Sabahları tuzlu karbonatlı su gargarası da yapıyorum fırçadan sonra ama geceleri üşengeçlik hakim basıyor. Yine de bu salgın sayesinde eskisinden daha hijyenik olmaya başlayacağımız bir gerçek. umarım etkisini yitirince de eski pasaklı halimize çok dönmeyiz dezenfektanlar hep gerekli mesela :A

Depremi unuttuk yalnız. :A Deprem çantası hazırlayalım bu ay. :A @Forumdash @Tolstoyevski

2 felaket aynı anda yaşanmaz genelde Ya da ben hatırlamıyorum bilmiyorum ama bu virüs salgını varken büyük bir deprem olmaz bence :A

Depremi unuttuk yalnız. :A Deprem çantası hazırlayalım bu ay. :A @Forumdash @Tolstoyevski
Valla fener filan artık önemli değil malasef. Önemli olan stok yapmak bişeyleri. Deprem olmasa bile bu virus yuzunden markete filan da gidilmez :F Yeryuzu depremden yıkılsa en azından enkaz altından konserve toplarsın (tövbe:F)

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Hiç sorma eskiden farkında değildim ama gün içinde baya elim yüzüme dudak kenarına göze gidiyormuş meğer farkında olmadan, artık direkt irkiliyorum ve elimi çekiyorum :A Sabahları tuzlu karbonatlı su gargarası da yapıyorum fırçadan sonra ama geceleri üşengeçlik hakim basıyor. Yine de bu salgın sayesinde eskisinden daha hijyenik olmaya başlayacağımız bir gerçek. umarım etkisini yitirince de eski pasaklı halimize çok dönmeyiz dezenfektanlar hep gerekli mesela :A

2 felaket aynı anda yaşanmaz genelde Ya da ben hatırlamıyorum bilmiyorum ama bu virüs salgını varken büyük bir deprem olmaz bence :A
Bu mikrop en cok göz ve burunda yuva yapıyormuş :X Tuzlu suyla sinuzit atıyorum deme :F Gerçekten bu zahmete değmez. Kısa yoldan öleyım dersin :F

Bakalım bu ay başımıza hangi Felaketler gelecek. :A senin tahminin var mı. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bu mikrop en cok göz ve burunda yuva yapıyormuş :X Tuzlu suyla sinuzit atıyorum deme :F Gerçekten bu zahmete değmez. Kısa yoldan öleyım dersin :F

Tuzlu karbonatlı suyu burna çekmek zararlı miydi? Gargara yapmaya başladım ama bu burun muhabbetini de duyduğum için aklıma gelmedi değil :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
sağlık bakanı 2-3 gündür biraz tedirgin, bir şeyler açıklayacak gibi, en son "çin'e karşı korunduk, çok iyi tedbirler aldık ama iran ve italya'nın sorumsuzluğu yüzünden" falan dedi, durdu.:X @Tolstoyevski @Ahmed @Forumdash
Aşko yanl başınlzda heryerde patlak vermiş durumda. Sizde hiç vaka olmaması çok saçma. Şu an avrupada Arnavutluk, Montenegro ve Moldova dışında heryerde var. Orta doğuda suriye dışında heryerde var. Nasıl tam ortada sizde birşey yok? Küçücük Lübnanda 16 vaka var. Kuveytde 58.

Türkiyede "olmaması" tamamen ticaret yüzünden bence. Çine en iyi alternativ Türkiye olduğu için, vaka söylemeden anın tadını çıkarıyorlar guya siz free-corona alansınız. :D

• Beğendim
Reactions: Harunnn60