Fransa'daki doktorlar tarafından yapılan klinik araştırmaya göre hidroksiklorokin ile azitromisin karışımı, koronavirüs hastalarının %100'ünü 6 günlük tedavide iyileştirdiği iddia edildi.

şimdi Televizyondan da izledim bu haberi. İnşallah doğrudur🤗 uygulamışlar ve başırıli olunmuş.
@Tolstoyevski @bazinga @Ahmed @Sherlock @Yiğitt

Fransa'daki doktorlar tarafından yapılan klinik araştırmaya göre hidroksiklorokin ile azitromisin karışımı, koronavirüs hastalarının %100'ünü 6 günlük tedavide iyileştirdiği iddia edildi.

şimdi Televizyondan da izledim bu haberi. İnşallah doğrudur🤗
Bu haberi bir hafta önce falan okumuştum, klinik çalışmaları sürüyor diye paylaşmışlardı. Demek ki olumlu sonuçlar almışlar, inşallah kısa sürede sonuç alınır. :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Bu haberi bir hafta önce falan okumuştum, klinik çalışmaları sürüyor diye paylaşmışlardı. Demek ki olumlu sonuçlar almışlar, inşallah kısa sürede sonuç alınır. :Z
Baya heyecanlandım hemen foruma girdim sizlere yazmak için, tüm ülkelerde denenip duruyordu bu tarz metodlar. Nihayet olumlu sonuçları duymaya başliyoruz 😊

• Harika
Reactions: Ahmed and Yiğitt
Baya heyecanlandım hemen foruma girdim sizlere yazmak için, tüm ülkelerde denenip duruyordu bu tarz metodlar. Nihayet olumlu snuçları duymaya başliyoruz 😊
Aşı, Eylül-Ekim'den önce gelmez. Çoğu bilim adamı 1 yıldan bile bahsediyor... Haliyle ilaçlara ve tedaviyi kısaltacak metotlara yönelmek gerekiyor.

• Beğendim
SON DAKİKA!

Dünya Sağlı Örgütü: ABD’deki vakalar çok hızlı bir şekilde artıyor. Salgının yeni merkezi olması potansiyeli var.

Dediğim gibi şu an asıl risk ABD ve İngiltere... İtalya, İran ve İspanya düşüşe geçecek, Nisan'da ABD ve İngiltere'yi konuşacağız gibi. :(

• Beğendim
Reactions: cookies
  • Üzücü
Reactions: Yiğitt

şimdi Televizyondan da izledim bu haberi. İnşallah doğrudur🤗 uygulamışlar ve başırıli olunmuş.

Azitromisin’i düzensiz ve zaman zaman unutsam da haftada üç kere kullanıyordum yüz bölgesindeki aknelere iyi geldiği için şimdi hem virüsü yeneceğiz hem de sivilceleri bu çok iyi oldu :A

Umarım haber doğrudur ama iddia aşamasında olmasından dolayı doğru değilmiş gibi kabullenmek en iyisi. Eğer doğru çıkmazsa hayal kırıklığına uğramayız, doğru çıkarsa seviniriz hiç değilse. Geçen Zülfü Livaneli de bunu paylaşmış ve linç yemişti :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Dosi
IMG_20200320_235311.jpg

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Yiğitt and serhatt
  • Harika
Azitromisin’i düzensiz ve zaman zaman unutsam da haftada üç kere kullanıyordum yüz bölgesindeki aknelere iyi geldiği için şimdi hem virüsü yeneceğiz hem de sivilceleri bu çok iyi oldu :A

Umarım haber doğrudur ama iddia aşamasında olmasından dolayı doğru değilmiş gibi kabullenmek en iyisi. Eğer doğru çıkmazsa hayal kırıklığına uğramayız, doğru çıkarsa seviniriz hiç değilse. Geçen Zülfü Livaneli de bunu paylaşmış ve linç yemişti :A

iddia değil aslında. O haberi internetten aldım düzgün türkçeyle yazmak için ama televizyondaki haber doğruladı, ordan duydum diye paylaştım :A TV'de karışım ilaç tedavisi denildi.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ne ara yenisi çıktı. 😱
Ülkelerin sosyal medyası çalkalanıyor şu an... Ateş, öksürük ve halsizlik gibi belirtiler gösteriyormuş, fare gibi küçük kemirgenlerden bulaşıyormuş. Tabi insandan insana bulaşıyor mu ya da Korona gibi yaygın mı daha en başta görüldüğü için fazla bilgi yok.

• İlginç
Reactions: Ahmed
İSPANYA'DA SON DURUM!

Son 24 saatte 6,590 yeni vaka ve 514 yeni ölüm bildirerek toplamda 39,673 vaka ve 2,696 ölümü doğruladı.

İtalya ile eş gitmeye başlıyorlar...

• Üzücü
  • İlginç
Reactions: bazinga and serhatt