🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

İzmitteki evimize en yakın meşhur fırın... Birden gene memleket hasreti kabardı... Canım İzmitim

Reactions: serhatt
Bence korona neye uğradığını şaşırdı, artık vaka çıkmaz.
Erkan Petekkaya'nın Korona şarkısı + bu olay = Korona an itibariyle ülke sınırlarını terk etti.

Reactions: Forumdash
Arkadaşım ekmek almaya çıkmış, bakkalcı ekmek 5 tl demiş... İnsanlar itiraz edince almazsanız almayın fiyatı 5 tl'dir diye bağırmış.. (Olay İstanbul'da yaşanıyor)

Arkadaşım ekmek almaya çıkmış, bakkalcı ekmek 5 tl demiş... İnsanlar itiraz edince almazsanız almayın fiyatı 5 tl'dir diye bağırmış.. (Olay İstanbul'da yaşanıyor)
Çok iyi ya, burdan sesimi duyurabilmişim. Ankaradayım.
Bence 5 de az 10 falan olsun. Çok da haklı olay.

Çanakkale savaşındaki menüye bakıp utansın insanlar biraz. 2 gün ekmek yemeseler bir şey olmaz.

Gecenin en ironik photoshopu.

Sanırım bu 2 saatlik dilimle ilgili birçok şeyi özetliyor.

Bunu bizzat kendim denemek istiyorum nedense, becerebilirsem (ki çok çok düşük bir ihtimal) buraya fotoğrafını atacağım.

Reactions: Dosi
Çok iyi ya, burdan sesimi duyurabilmişim. Ankaradayım.
Bence 5 de az 10 falan olsun. Çok da haklı olay.

Çanakkale savaşındaki menüye bakıp utansın insanlar biraz. 2 gün ekmek yemeseler bir şey olmaz.
Şimdi savaşta mıyız? Ne alaka anlayamadım

Ansızın gecenin bir körü sokağa çıkma yasağı geldi diye açıklanırsa insanların panik yapması çok normal. Mesela şu an bizim evde ekmek yok.
Evet ama sadece 2 gün için
Fırınların hiç biri çalişmasa bile 2 gün yaa
Ayrıca hiç ekmek bulunmayacakmiş gibi insan algısı nasıl çalişabilir
Anamlar hemencik bildirim yayınlanmadan heralde fırınlara yasak gelmemiştir dedi

Reactions: mrt-06