The_Erinch
Favori Üye
Ah Başak...Ekli dosyayı görüntüle 78153
İzmitteki evimize en yakın meşhur fırın... Birden gene memleket hasreti kabardı... Canım İzmitim
Aynen ya... Karabaş Mah.Ah Başak...
Koala bir insana bu kadar mı yakışır.Bir adamın tüm durumlara cuk oturan paylaşımları olur mu be helal olsun.İşte gerçek halk adamı.@xBUGRAx
https://twitter.com/x/status/1248736595290832898
Çok güzel yerde oturuyorlarmış tam şehrin merkezi.Aynen ya... Karabaş Mah.
Ailem oraya 10 dk mesafede.
Kardeşim çok zor ekmek bulmuş valla.
@RevaN fırındamıydınArkadaşım ekmek almaya çıkmış, bakkalcı ekmek 5 tl demiş... İnsanlar itiraz edince almazsanız almayın fiyatı 5 tl'dir diye bağırmış.. (Olay İstanbul'da yaşanıyor)
Arkadaşım ekmek almaya çıkmış, bakkalcı ekmek 5 tl demiş... İnsanlar itiraz edince almazsanız almayın fiyatı 5 tl'dir diye bağırmış.. (Olay İstanbul'da yaşanıyor)
Çok iyi ya, burdan sesimi duyurabilmişim. Ankaradayım.@RevaN fırındamıydın
Bakkalcı değil bakkal kankaArkadaşım ekmek almaya çıkmış, bakkalcı ekmek 5 tl demiş... İnsanlar itiraz edince almazsanız almayın fiyatı 5 tl'dir diye bağırmış.. (Olay İstanbul'da yaşanıyor)
alıntıda l yi P ye çevir önce
çok basit ekmek yapmak.
2 kilo unun ortasına sıcak suda eritilmiş bir paket yaş maya, 1 yemek kaşiğı şeker, biraz tuz, biraz yoğurt(1 bardak olabilir, yarım bardak sıvı yağ) hepsini karıştır, ılık su ekle baya baya yoğur (kulak memesi kıvami) (1 kilo un olursa hemen hemen aynı malzeme koyabilirsin)
sonra üstünü kapa, kapaksız leğense, poşet geçir ve iyice ört. 1-2 saat Mayalanınca tepsiye koy,
birazda öyle beklet,
2 yemek kaşiğı yoğurt 1 yemek kaşıgı sıvı yağ ve 1 yumurta çırp hamurun üstüne fırcayla sür. at fırına pişince çıkar afiyetle ye
@Tolstoyevski @Forumdash @MEnes @MasacRE @Araf
Bakkal dükkan, bu işi yapan da bakkalcı işte.Bakkalcı değil bakkal kanka
Şimdi savaşta mıyız? Ne alaka anlayamadımÇok iyi ya, burdan sesimi duyurabilmişim. Ankaradayım.Bence 5 de az 10 falan olsun. Çok da haklı olay.
Çanakkale savaşındaki menüye bakıp utansın insanlar biraz. 2 gün ekmek yemeseler bir şey olmaz.
İşte savaşta değiliz ve bu haldeyizŞimdi savaşta mıyız? Ne alaka anlayamadım
Ansızın gecenin bir körü sokağa çıkma yasağı geldi diye açıklanırsa insanların panik yapması çok normal. Mesela şu an bizim evde ekmek yok.İşte savaşta değiliz ve bu haldeyiz
Evet ama sadece 2 gün içinAnsızın gecenin bir körü sokağa çıkma yasağı geldi diye açıklanırsa insanların panik yapması çok normal. Mesela şu an bizim evde ekmek yok.
Şu avatarla herhangi bir şey başaramazsın bence.Bunu bizzat kendim denemek istiyorum nedense, becerebilirsem (ki çok çok düşük bir ihtimal) buraya fotoğrafını atacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?