Ben bana bi'den daha memnunum. 10 dk sürüyor gelmesi.Aynen Getir baya hızlı diğerlerine göre, ben de sipariş verdikten sonra maksimum 15 dakika falan beklemişimdir bugüne kadar.Müthiş hizmet.
Ben bana bi'den daha memnunum. 10 dk sürüyor gelmesi.Aynen Getir baya hızlı diğerlerine göre, ben de sipariş verdikten sonra maksimum 15 dakika falan beklemişimdir bugüne kadar.Müthiş hizmet.
Yarın sabah kahvaltıya ekmek yok. O yuzden evdeki unla pişi yaptırcamSurvivor'u seven millet Survivor'a hiç hazır değilmiş. Gerçi Survivor'da sudan başka hiçbir şey yok adada.
Galiba yarın vaka sayısı açıklanınca "kuyrukta bir-birlerini öldürenler" sayısı da açıklanacak. Dışarı çıkmayı boş verin insanlar toplu kavgaya giriyor resmen. Bu nasıl bir şey anlamadım.
Ben bana bi'den daha memnunum. 10 dk sürüyor gelmesi.
Sen İngiltere'de mi yaşıyorsun? Bu nasıl bir lüks?
Maalesef o tip hiçbir servis yok, ben 2-3 saatte getirseler de razıydım bu kadar hızlı olduklarından habersizdim.
Aynen Getir baya hızlı diğerlerine göre, ben de sipariş verdikten sonra maksimum 15 dakika falan beklemişimdir bugüne kadar.Müthiş hizmet.
pişi yaşına ağır gelir yağlılığından dolayı, düz ekmek yaptirYarın sabah kahvaltıya ekmek yok. O yuzden evdeki unla pişi yaptırcam
pişi yaşına ağır gelir yağlılığından dolayı, düz ekmek yaptir
Geçen hafta evde ekmek yoktu üşenmiştim çıkmaya, ekmeğimi kendim yaptım üşene üşeneBu aralar takatım yok, az toparlanayim baya yalacağım derin dondurucuya atıp
Krizi fırsata çeviriyorumpişi yaşına ağır gelir yağlılığından dolayı, düz ekmek yaptir
Geçen hafta evde ekmek yoktu üşenmiştim çıkmaya, ekmeğimi kendim yaptım üşene üşeneBu aralar takatım yok, az toparlanayim baya yapacağım derin dondurucuya atıp
Sen mi yapcanDosi hanım tarif vermeniz mümkün müdür, tabii aptala anlatır gibi anlatırsanız iyi olur.
Kolay yapması da yoğurması ugraştırıcıKolaysa neden olmasın.
Denizli'ye daha gelmedi sanırım böyle bir şey. Gelirse zengin ederiz adamları.Daha da takdirimi toplayan şey, sadece market ihtiyaçları değil geçen şarj aletim bozuldu ve onu bile getirdiler ios hem deNeyse fazla reklamını yaptık gece gece heriflerin ama hak ediyorlar tabi, umarım tüm istanbula yayılır ve arşivi gelişir. Zaten süpermarket mantığıyla çalışıyorlar, yani bildiğin BİM boyutunda bir depoyu semtlerde kiralayıp bütün malları yığıyorlar ve sadece eve sipariş usulü çalışma mantığı. Bu tür asosyallere hitap eden girişimleri Her zaman sevmişimdir yemeksepeti dahil
Kolay yapması da yoğurması ugraştırıcı
Gece gece canımız çekti.Yarın sabah kahvaltıya ekmek yok. O yuzden evdeki unla pişi yaptırcam
alıntıda l yi P ye çevir önceDosi hanım tarif vermeniz mümkün müdür, tabii aptala anlatır gibi anlatırsanız iyi olur.
Kulağinin memesine bağlıBence en zor olanı o malzemeleri dengeli koyabilmek, yani tahminim bu yönde.
Gece gece canımız çekti.
Daha da takdirimi toplayan şey, sadece market ihtiyaçları değil geçen şarj aletim bozuldu ve onu bile getirdiler ios hem deNeyse fazla reklamını yaptık gece gece heriflerin ama hak ediyorlar tabi, umarım tüm istanbula yayılır ve arşivi gelişir. Zaten süpermarket mantığıyla çalışıyorlar, yani bildiğin BİM boyutunda bir depoyu semtlerde kiralayıp bütün malları yığıyorlar ve sadece eve sipariş usulü çalışma mantığı. Bu tür asosyallere hitap eden girişimleri Her zaman sevmişimdir yemeksepeti dahil
Tolstoy sağlam para almış bu uygulamadanGece gece canımız çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?