🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

00:01 Sokağa Çıkma Yasağımız Hayırlı Olsun.
2 saatlik bayramımızıda yaptık.
Haydi bakalım hayırlısı olsun.

Survivor'u seven millet Survivor'a hiç hazır değilmiş. Gerçi Survivor'da sudan başka hiçbir şey yok adada. :A

Galiba yarın vaka sayısı açıklanınca "kuyrukta bir-birlerini öldürenler" sayısı da açıklanacak. Dışarı çıkmayı boş verin insanlar toplu kavgaya giriyor resmen. Bu nasıl bir şey anlamadım.
Yarın sabah kahvaltıya ekmek yok. O yuzden evdeki unla pişi yaptırcam :A:A

He dayı he, 2 gün kola içmemen virüsten daha tehlikeli, virüs nasıl olsa iyileşir, önemli olan senin colasız kalmaman. Bu daha ölümcül.

083D9405-5C5D-45C7-A981-62507EA0C6EA.jpeg

Sen İngiltere'de mi yaşıyorsun? Bu nasıl bir lüks? :A
Maalesef o tip hiçbir servis yok, ben 2-3 saatte getirseler de razıydım bu kadar hızlı olduklarından habersizdim. :D
Aynen Getir baya hızlı diğerlerine göre, ben de sipariş verdikten sonra maksimum 15 dakika falan beklemişimdir bugüne kadar. :A Müthiş hizmet. :A

Daha da takdirimi toplayan şey, sadece market ihtiyaçları değil geçen şarj aletim bozuldu ve onu bile getirdiler ios hem de :A Neyse fazla reklamını yaptık gece gece heriflerin ama hak ediyorlar tabi, umarım tüm istanbula yayılır ve arşivi gelişir. Zaten süpermarket mantığıyla çalışıyorlar, yani bildiğin BİM boyutunda bir depoyu semtlerde kiralayıp bütün malları yığıyorlar ve sadece eve sipariş usulü çalışma mantığı. Bu tür asosyallere hitap eden girişimleri Her zaman sevmişimdir yemeksepeti dahil :A

Yarın sabah kahvaltıya ekmek yok. O yuzden evdeki unla pişi yaptırcam :A:A
pişi yaşına ağır gelir yağlılığından dolayı, düz ekmek yaptir :A
Geçen hafta evde ekmek yoktu üşenmiştim çıkmaya, ekmeğimi kendim yaptım üşene üşene :A Bu aralar takatım yok, az toparlanayim baya yapacağım derin dondurucuya atıp :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Geçen hafta evde ekmek yoktu üşenmiştim çıkmaya, ekmeğimi kendim yaptım üşene üşene :A Bu aralar takatım yok, az toparlanayim baya yalacağım derin dondurucuya atıp :A

Dosi hanım tarif vermeniz mümkün müdür, tabii aptala anlatır gibi anlatırsanız iyi olur. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Forumdash and Dosi
Geçen hafta evde ekmek yoktu üşenmiştim çıkmaya, ekmeğimi kendim yaptım üşene üşene :A Bu aralar takatım yok, az toparlanayim baya yapacağım derin dondurucuya atıp :A
Krizi fırsata çeviriyorum :A Ekmeği zaten akşam için yaparlar :A (gerçi ekmek arabası gelir o zmana)

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bir de ben bir şeyi anlamadım. Bu kadar insan sokağa dökülüyor ama saat 12'ye kadar hepsi bir şey alabilecek mi sanki?

Daha da takdirimi toplayan şey, sadece market ihtiyaçları değil geçen şarj aletim bozuldu ve onu bile getirdiler ios hem de :A Neyse fazla reklamını yaptık gece gece heriflerin ama hak ediyorlar tabi, umarım tüm istanbula yayılır ve arşivi gelişir. Zaten süpermarket mantığıyla çalışıyorlar, yani bildiğin BİM boyutunda bir depoyu semtlerde kiralayıp bütün malları yığıyorlar ve sadece eve sipariş usulü çalışma mantığı. Bu tür asosyallere hitap eden girişimleri Her zaman sevmişimdir yemeksepeti dahil :A
Denizli'ye daha gelmedi sanırım böyle bir şey. Gelirse zengin ederiz adamları. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Dosi hanım tarif vermeniz mümkün müdür, tabii aptala anlatır gibi anlatırsanız iyi olur. :A
alıntıda l yi P ye çevir önce :F
çok basit ekmek yapmak.
2 kilo unun ortasına sıcak suda eritilmiş bir paket yaş maya, 1 yemek kaşiğı şeker, biraz tuz, biraz yoğurt(1 bardak olabilir, yarım bardak sıvı yağ) hepsini karıştır, ılık su ekle baya baya yoğur (kulak memesi kıvami :A ) (1 kilo un olursa hemen hemen aynı malzeme koyabilirsin :A)
sonra üstünü kapa, kapaksız leğense, poşet geçir ve iyice ört. 1-2 saat Mayalanınca tepsiye koy,
birazda öyle beklet,
2 yemek kaşiğı yoğurt 1 yemek kaşıgı sıvı yağ ve 1 yumurta çırp hamurun üstüne fırcayla sür. at fırına pişince çıkar afiyetle ye :A
@Tolstoyevski @Forumdash @MEnes @MasacRE @Araf

Gece gece canımız çekti. :A
Tolstoy sağlam para almış bu uygulamadan :A Adamların reklamını öyle bir yaptı ki Diyarbakır'a gelmeli bir an önce uygulama :A