🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Defalarca maçların ertelenmesi gerektiğini söyledi bu adam, bütün ligler ertelenmişti ancak bizim federasyonumuz çıktı oynattı maçları. Şimdi hem maç yaptığımız Beşiktaş futbolcularına ve teknik heyetine, hem o maçta görev alan yüzlerce hatta belki binlerce insana test yapılması gerekiyor. Hatta 10 gündür kime temas ettiyse onlara dahi test yapılması gerekiyor, yazıklar olsun ne diyeyim...

Geç alınan kararların sonucunu görüyoruz, hala daha katı kararlar almaktan çekiniyor yetkililer!

Gerçekten diyecek bir söz yok adam günlerdir bu konulara dikkat çekiyordu.

Geçmiş olsun, bunu atlatacağına eminim

Fatih Terim’in sağlık durumu hakkında:

Prof. Dr. Dilek Arman: "Fatih Terim'in çok hafif bir öksürüğü var, ateşi yok. Ciddi bir klinik tablo olmadığını biliyorum." (Haber Global)

Prof. Dr. Dilek Arman: "Kulüp doktoruyla aynı hastanede çalıştığımızdan bu gibi durumlarda direkt danışıyorum. Ciddi bir klinik tablo olmadığını biliyorum. Hafif öksürüğü var. " (Haber Global)

@Tolstoyevski @Maskeli Fedai

Adam üstüne basa basa söyledi, ''sağlığımız söz konusu'' dedi. Dinlemediler, direttiler... Vallahi diyecek bir şey yok. Geçmiş olsun Fatih Terim, güzel haberini en kısa sürede bekliyoruz.

Geçmiş olsun.

Arkadaşlar belki de şu an test yapsan çoğumuzda pozitiv çıkar.
Ama her insanda aynı etkiyi göstermiyor işte.

Reactions: cookies

Böyle winner bir adam bu virüsün suyunu sıkar buna eminim. İçimi ferah tutalım.

Reactions: Sherlock
Adam üstüne basa basa söyledi, ''sağlığımız söz konusu'' dedi. Dinlemediler, direttiler... Vallahi diyecek bir şey yok. Geçmiş olsun Fatih Terim, güzel haberini en kısa sürede bekliyoruz.
paris takımından geçmiş olabilir o zaman tatil zamanıydı avrupada

SON DAKİKA!

Beşiktaş Yönetimi, acil olarak koronavirüs testi için hastaneye başvuruda bulundu. (Yeni Şafak)

Bakan bir kez daha; İyileşen hastamızın sayısı fazla vurgusunu yaptı.Twitterda şuan.