🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bence daha pik yapmadı aksine yeni başlıyoruz. İtalya ve İspanya bile daha pik yapmadı.

Reactions: cookies
Bence daha pik yapmadı aksine yeni başlıyoruz. İtalya ve İspanya bile daha pik yapmadı.
Bir daha bir günde 350 vaka göreceğinizi sanmıyorum. Umarım da olmaz.

Vatandaş için kolay "sokağa çıkma yasağı" demek. İşe bir de öteki yandan bakmak lazım.

Bence gayet de haklı. Dün söyledim aynısını. Herkes kendi sağlığını düşünüp evde kalsın, yakınlarını da evde tutsun. Çıkanlar da bırakın cezalarını çeksinler. Polis sirenlerini görünce nitroya bağlayıp kaçan yaşlılar belki ölmek istiyor?

Ama çalışanlar müdürlerine ben kendi OHAL'imi ilan ediyorum diyemiyor işte. Diyenleri de anında kapının önüne koyarlar o da daha kötü. O yüzden herkesin tam anlamıyla organize olabilmesi için devletin böyle bir adım atması lazım yoksa herkes kendi bildiğini yapacak.

Bizim insanlar malasef komutla yönetiliyor
Kendi kendilerini yönetemiyorlar
Yasak gelse çinliler gibi zorla yapılsa bu sefer özgürlük naraları atacaklar

Özellikle 3 kere söyledi..Vefatlar direk virüsden değil,vefat edenlerin hepsinde kronik hastalık vardı.
Önemli detay
O yaşta zaten hastalığı olmayan yok.

Bu hastalığın tek korkutucu yanı bulaşıcılığı. Ama öyle ha deyince de bulaşmıyor. Bulaşanların da immün sistemi zayıf.

Bilmiyorum ama biran önce herşey eski haline dönsün istiyorum. Hayat durmuş sanki.

Reactions: The_Erinch
Sağlıkçıların önemi şu günlerde daha yeni anlaşıldı. Bu vürüs olayları olmasa 32 bin atama asla olmazdı. Daha düşük bir sayı verirlerdi. 2019 yılında sağlık bakanlığı atamaları o kadar geciktirdi ki 2020'ye sarktı alımlar. 2020 alımlarında bile az kişi alındı. Çok rezalet bir atama süreçleri oldu.

Umarım bundan sonra 2021-2022 atamaları çok fazla olur.

çok çok haklı. umarım devletin kapısına gelmezler 😡 😡

Daha doğru düzgün test bile yapılmıyor bugün sağlık bakanı da dedi.günde 10 binden fazla test yapılacağı günler gelecek ve günde 1000den fazla artış olacak hastalarda. daha pik yapmadı bile

Adam o kadar ara verilsin dedi, ısrarla devam edildi. Yazıklar olsun.

Reactions: Yiğitt