Herkes alkışlardı muhteşemdi polisler sirenler ile eşlik etti.
Bende banka sektöründeyim. Ama biliyorsun ki açıkladıkları 19 pakette en çok yükü bize bindirdiler..
Adeta finans ve banka sektörü kurtaracakmış gibi ülkeyi..Bizi kim kurtarsın...
Sizin izinler idari mi yoksa ücretsiz mi?Perakende tekstil sektörü şuan bitik. Üretimi, satışı vs hepsi durdu. Hafta 1 internet toplantısı dışında şirkete uğramıyoruz. Tüm personelleri gönderdiler. Ne zaman iş başı yapacağını kimse bilmiyor. Böyle bilinmezlik sektörü daha beter yapıyor. Acilen önlem alınması lazım.
Sizin izinler idari mi yoksa ücretsiz mi?
Fahreddin Koca'da 10 günde 3 milyon takipçi kazandı. @Harunnn60 seversin böyle şeyleri takip etmeyi hiç paylaşmadın
Yok takip ediyorum zaten, adam bu kadar ön plana çıkınca yukarıdan uyarı gelmiş öyle söyleyeyim ben sana.Fahreddin Koca'da 10 günde 3 milyon takipçi kazandı. @Harunnn60 seversin böyle şeyleri takip etmeyi hiç paylaşmadın
Yok takip ediyorum zaten, adam bu kadar ön plana çıkınca yukarıdan uyarı gelmiş öyle söyleyeyim ben sana.
Türkiye bu rakamlarla beraber vaka sayısında Dünya'da 21. sıraya yükseldi.Toplam vefat eden sayımız 30'a, vaka sayımız 1236'a yükseldi... Test sayısını da açıklasaymış keşke bakan eskiden olduğu gibi...
Kesin çok şeffaf olma..çok doğru konuşuyorsun diye uyarmışlardır.Toplam vefat eden sayımız 30'a, vaka sayımız 1236'a yükseldi... Test sayısını da açıklasaymış keşke bakan eskiden olduğu gibi...
Toplamları neden açıklamadı? Ayrıca yapılan test sayısıda yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?