The_Erinch
Favori Üye
'Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.''
🙄
Bütün şansını kullanmışsın.Şimdi yemekte diyordum "aslında 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirilmeli" diye. 1 dakika sonrası televizyonda son dakika haberi olarak verdiler.Keşke hayattaki her isteğim böyle hızlıca uygulamaya konsa.
Cenk Renda'nın yoğun bakımda olduğu bilgisi doğru değilmiş, kendisi açıklamış.
Doğru, kartlar konusunda bir yetkisi yok zaten. Üstte başkanın da yazdığı kanuna göre kararı verebiliyor. Vatandaşın huzuru, güvenliği için ek olarak kararlar verebilir.
Direk resmi bir kurum yada şahısdan olmasada twitterda çok fazla bu kişilerin ismini okudum.Diğer 3 futbolcuyla alakalı da resmi açıklama yapılmamış, sen nerede gördün?@The_Erinch
Amin.İnşallah hiçbirinin testi pozitif çıkmamıştır, ne diyebiliriz ki başka.
Bu da harika bir adım.İçişleri Bakanlığı: "00.00'dan itibaren içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane vb. işyerleri, bugün saat 00:00 itibariyle sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade vermeden verecek."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?