🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

'Jan Vesely, Kostas Soloukas ve Ahmet Düvelioğlu ile Fenerbahçe Beko İdari Menajeri Cenk Renda’nın korona virüs testi pozitif çıktı. Öte yandan Cenk Renda’nın tedavisinin yoğun bakımda sürdüğü öğrenildi.''

🙄

Bütün şansını kullanmışsın.

Reactions: bazinga
Adamlar "ölmek isteyen" kesime zorla izin vermiyor.

Doğru, kartlar konusunda bir yetkisi yok zaten. Üstte başkanın da yazdığı kanuna göre kararı verebiliyor. Vatandaşın huzuru, güvenliği için ek olarak kararlar verebilir.

65 yaş üstünden bakanlıktan kullanım başına ücret alıyorlar. Dini bayramlarda olduğu gibi. O sebeple onlar karışmıyor bence.

Reactions: Yiğitt
Fenerbahçe Beko Takım Menajeri Cenk Renda: "Ne yazık ki sosyal medya üzerinde çok fazla bilgi kirliliği var. Yoğun bakımda olduğum bilgisi doğru değil. Ancak, çok donanımlı bir hastanede, sağlık ekipleri tarafından kontrol altında tutuluyorum."

@Sherlock @Tolstoyevski

İçişleri Bakanlığı: "00.00'dan itibaren içkili ve/veya içkisiz tüm lokanta ve restoranlar ile pastane vb. işyerleri, bugün saat 00:00 itibariyle sadece paket servis, gel-al benzeri şekilde, müşterilerin oturmasına müsaade vermeden verecek."

Millet +65 yaşın yasaklarının detayını bana anlatın..3 kere okudum çözemedim.

Bu da harika bir adım.

Nebahat Çehre için üzüldüm.
Ama virüs 2009
Yılında ortaya çıksa bile şansı yoktu.