🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

[QUOTE = "Yiğitt, posta: 3715950, üye: 88125"]
SON DAKİKA!

LC Waikiki Türkiye'deki mağazalarını geçici olarak kapattıklarını duyurdu! 👏
[/QUOTE]
virüs'e en büyük darbe bu olur

Reactions: Yiğitt

Ülkemde güzel şeylerde yaşanıyor, mesela bazı büyük şehir belediyeler ücretsiz ulaşım kartlarını da iptal etse efsane olur.

Cumartesi günü dışarı çıktığımda otobüslerde sadece 50+ kişiler vardı.

Aytaç Yalman'ın sonucunun doğrulanmasıyla virüsten ölenlerin sayısı resmen 3 oldu

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e yükseldi. Aytaç Yalman Paşa’ya KOAH tanısı konmuştu. Testi ise negatif çıkmıştı. Ölümden sonra eşi ve orduevi tarandı. Dün Yalman’ın eşi ve yakınları dahil olmak üzere pozitif çıkanlar oldu. Bu durumda Yalman, doktorlarca koronavirüsten ölmüş kabul ediliyor."

Ücretsiz 60+ yaş üstü kartları bir süre dondurulmalı bence de. Adamlar ölüme meydan okuyor. Dışarıya her çıktığımda benimde gördüğüm çok yaşlı kişiler var. Bu tamamen eğitim ile alakalı.
Belediye yaşlıları daha çok düşünüyor. Yaşlılar kendilerini o kadar düşünmüyordur. Bank söktürecek raddeye gelmekte ne biliim ilginç.

Reactions: Emre Ozansoy
Vaka sayısı ile ilgili bilgi vermedi, büyük ihtimalle gece açıklar yine.
Umarım 300'ü görmeyiz.

Reactions: cookies

Testten gizlenmesi mümkün mü? Ya test yanlış yapıldı, ya test yapılmadı, yada testler yetersiz.
Yada Covid ile ilgili yeterli bilgiyi halkla paylaşmıyorlar. Şu ünlü gezgininde test sonucunu sosyal medyaya attığı video sonucu açıklamışlardı. Sağlık Bakanlığı kontrollü yükseltiyor rakamları ve bazıları böyle açığa çıkarak oyunu bozuyor.

Liglerin bir ay ertelenmesi de doğru karar, zaten beklediğim bir karardı kaç gündür...

Gratis de Türkiye'deki tüm mağazalarını bugün itibariyle kapatma kararı almış...

Reactions: cookies
Bir tek Fatih Terim hoca ses çıkarmıştı, sendikalara da meydan okumuştu neden sessizin diye... Diğerleri "ne karar verilirse o" diyerek kaçtılar söz söylemekten.

Boşuna bu adama “İmparator” denilmiyor. Herkesin “Daha güçlü bir Türkiye için ben evet diyorum” diye video çektiği o ortamda bile kendisi davet edilmesine rağmen o zincire katılmamıştı. Çok büyük bir adam vesselam. Böyle bir ülkede bir teknik direktör olarak sendikalaşmaktan bahsetmesi bile heykelinin yapımının bir hayli zor olacağının ispatı.

Aynı şekilde bu süreçte sadece Galatasaray’dan ve futbolcularından ses çıkması, sadece Galatasaray’ın ve Terim’in herkesin hakkını aramış olması da unutulmayacak. Diğer çoğu kulüp başkanları bu durumda bile fırsatçılık peşindeyken bir tek Galatasaray ses çıkarttı. Bir kez daha Galatasaraylı olmakla gurur duydum.