Emre Ozansoy
Moderatör
YessYeni kapanmalar gelir mi sizce ekimin ortasına ya da sonuna doğru?
Hayır, bundan sonra kapanma olacağını hiç sanmıyorum. Aşı olmayanlara yönelik ek yaptırımlar olabilir en fazla...Yeni kapanmalar gelir mi sizce ekimin ortasına ya da sonuna doğru?
Çok zor iş Arka sokaklar bile işledi aşı olmayanlarla ilgili @bazingaHayır, bundan sonra kapanma olacağını hiç sanmıyorum. Aşı olmayanlara yönelik ek yaptırımlar olabilir en fazla...
Mrna Aşısından korkmaya gerek yok sadece uyutuyor o kadar 2 yada üç gün
Arka sokakların aşı olmayanlarla ilgili senaryosu Ankarada protesto yapmışlar rıza babayaYok olmadım
Erler filmin yapımcılığını üstlendiği arka sokakları mı diyorsun yoksa senin senaryo muArka sokakların aşı olmayanlarla ilgili senaryosu Ankarada protesto yapmışlar rıza babaya
Arka sokaklar Erler filmin yapımcılığını üstlendiği Arka sokaklarErler filmin yapımcılığını üstlendiği arka sokakları mı diyorsun yoksa senin senaryo mu
Niye korkuyor aşı olmaktan sen zaten İrlanda'da değil misinArka sokaklar Erler filmin yapımcılığını üstlendiği Arka sokaklar
Ben İrlandadan vatandaşlık almak hayalimdi bu pandemi mahaf etti benim İrlandada aşık olduğum kızda Aşıdan korkuyor @EmreCan
Hayır Türkiye’deyim 16 Mart 2020 de döndümNiye korkuyor aşı olmaktan sen zaten İrlanda'da değil misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?