Harita darmaduman olmuş
Harita darmaduman olmuş
Kötü değil bence. 10 gün içinde tablonun batı tarafı maviye döner.2. dozda aşırı geriymişiz de ona rağmen bu tablo ne böyle? 😱 Aşımı erteliyordum ama daha fazla dayanamayıp olacağım galiba.
O tablodan bahsetmiyorum, turkuaz olan.Kötü değil bence. 10 gün içinde tablonun batı tarafı maviye döner.
Vakaların bir günde bu kadar düşeceğini sanmıyorum ya
Bence daha çok bollaştığına dair iddia çıkaralım aniden maviye dönerlerBiri şu doğu Anadolu insanları ikna etsin. Aşının kısırlaştırma riski taşımadığını anlatın.
Bence oraya en büyük yasak evlilik olur aşı olmayanlar evlenemeyecek sevgili olamayacak @Gerekli24Bence daha çok bollaştığına dair iddia çıkaralım aniden maviye dönerler
İrlandada aynı durumda orası katolik birde @SherlockBu ülkede korona bitmez...
Bence daha çok bollaştığına dair iddia çıkaralım aniden maviye dönerler
Yalnız öyle bir bilimsel sonuç var zaten.Aşı sperm sayısını arttırıyorBence daha çok bollaştığına dair iddia çıkaralım aniden maviye dönerler
Arka sokaklar korona aşısı konusuna girdi @cookiesYalnız öyle bir bilimsel sonuç var zaten.Aşı sperm sayısını arttırıyor
O zaman yaysınlar işteYalnız öyle bir bilimsel sonuç var zaten.Aşı sperm sayısını arttırıyor
"2 tane Sinovac olduktan sonra Biontech olmanın anlamı yok, ne ile başladıysanız öyle devam edin" diyorlardı. 🤔 Değişti mi o iş? 🤔Temmuz sonu ikinci doz Sinovac olmuştum yarın üçüncü doz oluyorum bu sefer Biontech olacağım malum Sinovac'ın etkisi az sürdüğü için.
Mixed aşıların gerçekten etkili olduğuna dair çalışmalar var. Sinovac da olabiliyordum ama ben Biontech tercih ettim."2 tane Sinovac olduktan sonra Biontech olmanın anlamı yok, ne ile başladıysanız öyle devam edin" diyorlardı. 🤔 Değişti mi o iş? 🤔