Hayırlısı artık ne diyim.Her gün sokağa çıkmak için aşı olmayanlar için ve aşısını tamamlamayana 200 lira pcr testi yapacaklar @serhatt
Hayırlısı artık ne diyim.Her gün sokağa çıkmak için aşı olmayanlar için ve aşısını tamamlamayana 200 lira pcr testi yapacaklar @serhatt
Ay sorma fenalık geçiriyorum burada.
Dün açıkladılar bunu @Çiğdem
Aman aşı mevzuları. .ss
Aşı artık zorunlu aşı olmayanlar ve aşısını tamamlamayanlar her gün 200 Liralık pcr testi yaptıracaklar sokağa çıkmak İçin @ÇiğdemNeymiş bastan de sana zahmet
Aşı artık zorunlu aşı olmayanlar ve aşısını tamamlamayanlar her gün 200 Liralık pcr testi yaptıracaklar sokağa çıkmak İçin @Çiğdem
Ben oldum zaten 2.dozu yılbasından sonrada 3.olurumAman aşı mevzuları. .ss
Aaaa ben bir halt anlamadım. .ssBen oldum zaten 2.dozu yılbasından sonrada 3.olurum
Her gün yanı her gün 200 tl mi verecek aşı olmayanlar ama sokakta dolaşır alnında yazmıyor kı olmadığı
Negatif çıkması gerekiyor sokağa çıkmaları İçin @Çiğdem Biontech olda iyi olsun Çin’de sıkıntı başlamışBen oldum zaten 2.dozu yılbasından sonrada 3.olurum
Her gün yanı her gün 200 tl mi verecek aşı olmayanlar ama sokakta dolaşır alnında yazmıyor kı olmadığı
Ay kes, kimse yakalayamaz beni.yılbasından sonra bakarız belki alman oluruz
Şimdi @serhatt ikinciyi sanırım olmadı sokakta dolaşıyor onu nasıl anlayıp yakalıcaklar mesala
Polisler yapacak @Çiğdem
Birgün haberde görürüz belki serhatı tutup götürüyorlar @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xemrexxxAy kes, kimse yakalayamaz beni.
Ağzını hayra aç uğursuz.
Benim aşım var zaten Almanya’da da durum aynı @Çiğdem
Haklılar mı?
Twitter’a baktınız mı hiç Aşı zorunlu denilince tepki arttıAğzını hayra aç uğursuz.