🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Aa Denizli 74.9'da takılı kalmış.
Vaka ve vefat sayısı yine beni şaşırtmadı...

%90'ı geçen Muğla'yı kutluyorum. Güzel bir hızlanma var aşıda, maviler giderek artıyor.

İnşallah bir an önce bu tabloyu masmavi yapıp ikinci dozu takip etmeye başlarız.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPIYOR!

"Tüm seviyelerde okullarımız yüz yüze eğitim verecek, uygulamalı eğitimler aralıksız olarak devam edecektir. Artık aşı var."

"En net ve yüksek sesle ifade etmek isterim ki tüm okullarımız zamanında açılacak. Yüz yüze eğitimden vazgeçmemiz kesinlikle mümkün değildir."

Evet artık aşı var diye okulları açın canım, ne de olsa 20.000 vaka ve günlük 120 küsur vefat sayısı yok.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMA YAPIYOR!

"Aşı olmamış öğretmen ve öğretim üyesi kalmayacak şekilde tedbirleri hayata geçirmek istiyoruz."

"Özellikle öğrenci velileri ya aşılarını tamamlayacaklar ya da düzenli test olacaklar."

Reactions: Angelica
Okullarına açılmasına hep karşıydım ama artık kalıcı olarak açılması lazım. Eğitim önemli. Ülkemizdeki eğitim kalitesi tartışılır ama hiç yoktan iyidir. Aşı olmayan bazı komplo teorisyeni ve cahiller yüzünden kimsenin yüz yüze eğitim hakkı elinden alınmamalı.

Zaten Fransa ve İtalya'dan sonra Almanya'da da aşı olmayanlara yönelik sert tedbirler geldi. Aşı olmayanların işi zorlaştırıldıkça pandemi bitecektir...

Şu tabloda iyi gördüğüm tek şey sonunda Denizli'nin de mavi olmuş olması.