Keith Long
Favori Üye
Kötü bir rüya.
Belki @Tolstoyevski korkarda olur aşısını diye rüyamı yazdım @Çiğdem @serhattKötü bir rüya.
Kötü bir rüya.
Belki @Tolstoyevski korkarda olur aşısını diye rüyamı yazdım @Çiğdem @serhattKötü bir rüya.
Aşıdan korkuyorlar Twitter’da yazanlar feci @bazingaVirüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Vay güzel söz.Virüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Sağlık bakanlığı bunu beğendi.Virüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Erkeklerde çoğunluktur bence tek çare Erkekleri korkutmak Aşı olmazsa evlenemeyecek Aşl olan Aşı olmayanlarla evliyse evlilikleri geçersiz sayılacak @emreemreu @bazinga @Aserat @Emre Ozansoy @EmreCanSağlık bakanlığı bunu beğendi.
Benim yazdığım nasıl @Sherlock
Aşı kısır yapıyormuşBenim yazdığım nasıl @Sherlock
------
@EmreCan neden ilginç geldi korkutmak lazım Aşı için @Sherlock @Emre Ozansoy @EmreCan
Ondan korkuyorlar benim dediğim gibi kanun çıksa korkudan yaptırırlar Aşı olmayanlar evlenemeyecek diye bir kanunda çıkar ikisi bir arada @EmreCanAşı kısır yapıyormuş
İronidir herhalde bu, yani kesin öyledir, öyle olmalı...Aşı kısır yapıyormuş
Ben daha aşı olmadım ama ablam olucaktı sonradan vazgeçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?