Keith Long
Favori Üye
Kötü bir rüya.
Belki @Tolstoyevski korkarda olur aşısını diye rüyamı yazdım @Çiğdem @serhattKötü bir rüya.
Kötü bir rüya.
Belki @Tolstoyevski korkarda olur aşısını diye rüyamı yazdım @Çiğdem @serhattKötü bir rüya.
Aşıdan korkuyorlar Twitter’da yazanlar feci @bazingaVirüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Vay güzel söz.Virüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Sağlık bakanlığı bunu beğendi.Virüsün başarısı, halkımızın başarısızlığı devam ediyor. Çözüm basit: aşı, aşı, aşı...
Erkeklerde çoğunluktur bence tek çare Erkekleri korkutmak Aşı olmazsa evlenemeyecek Aşl olan Aşı olmayanlarla evliyse evlilikleri geçersiz sayılacak @emreemreu @bazinga @Aserat @Emre Ozansoy @EmreCanSağlık bakanlığı bunu beğendi.
Benim yazdığım nasıl @Sherlock
Aşı kısır yapıyormuşBenim yazdığım nasıl @Sherlock
------
@EmreCan neden ilginç geldi korkutmak lazım Aşı için @Sherlock @Emre Ozansoy @EmreCan
Ondan korkuyorlar benim dediğim gibi kanun çıksa korkudan yaptırırlar Aşı olmayanlar evlenemeyecek diye bir kanunda çıkar ikisi bir arada @EmreCanAşı kısır yapıyormuş
İronidir herhalde bu, yani kesin öyledir, öyle olmalı...Aşı kısır yapıyormuş
Ben daha aşı olmadım ama ablam olucaktı sonradan vazgeçti