Sinovac yüzde 50 korur 6 Ay boyuncaMerhaba, demek aşılama hızı zaten düşükken biraz daha düşecek, insanların Sinovac vurulmak yerine bekleyeceğini düşünüyorum. Bu arada tweette Sinovac'la ilgili hiçbir şey yokken onda aksama olmadığının belirtilmesi.Gerçi bizim halkımız için gerekli.
Son aşılar bunlar, gel vatandaş geeeel.Aşının bitme ihtimaline karşın halk uyanır belki de randevular artar.
2 doz Biontech koruyor etki göstermiyorKorona değilim ya.Geçen gün Kayseri'den İstanbul'a döndüm, sanırım uçakta yanıma oturan pozitif çıkınca temaslı oldum. Tedbir amaçlı karantinadayım.
Bende şans yok @EmreCan
Etki gösteriyor ama aşısız kadar değil tabi.Biontech koruyor etki göstermiyor
Sinovac daha tehlikeli virüse karşı koruyucu 6 ay @EmreCan2 tarafın sevgisine gerek var ama
------
Annem 2.dozu ablam 1.dozu olacak 4 Ağustos'ta
Yan etki her aşıda var ya bilmiyorum içerikleriniSinovac daha tehlikeli virüse karşı koruyucu 6 ay @EmreCan
Biontechi ertelemek mantıksızEtki gösteriyor ama aşısız kadar değil tabi.
Yüzde 50 koruyor Sinovac ve süresi 6 ayYan etki her aşıda var ya bilmiyorum içeriklerini
Biontech kaç ay koruyor?Biontechi ertelemek mantıksız
------
Yüzde 50 koruyor Sinovac ve süresi 6 ay
Ooo iyi 6 ay sonra 3.aşı olsak yeter ozaman hemen olmasından iyidir 6 aya daha çok varSinovac yüzde 50 korur 6 Ay boyunca
Üç aya inmiş @ÇiğdemOoo iyi 6 ay sonra 3.aşı olsak yeter ozaman hemen olmasından iyidir 6 aya daha çok varGelecek yaz olruruz işte
Nasıl yani?9 gün boyunca testim negatif olmasına rağmen evde boşuna bekletiyorlar.Çok saçma bir sistem.
Pozitif biri ile temaslı olduğuma dair mesaj geldi geçen gün, sonrasında da test yapıldı ve negatif çıktı. Hayat Eve Sığar uygulamasında riskli gözüküyorum, filyasyon ekibi 2 gündür arıyor ve "evde misiniz?" diye soruyor.Nasıl yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?