Daha önce başka aşı olmuş muydun hiç? Covid-19 dışında?Aşı olacağım şu an alerjim var mı bilmiyorum (çocukken güneşe, sıcağa, yumurtaya vardı alerji nedeniyle çok hastane gezip ilaç içip iğne olduğum oluyordu) ne önerirsiniz?
İstedikleri aşı diyor ama mantıklı insan Biontech olur herhalde üçüncü dozu.3.doz kesin Biontech mi olacak?
Süper öyleyse.Alınmış zaten. 4 haftaya düşmüş.
2 Sinovac+1 Biontech sağlıklı olur mu acabaDaha önce başka aşı olmuş muydun hiç? Covid-19 dışında?
------
İstedikleri aşı diyor ama mantıklı insan Biontech olur herhalde üçüncü dozu.
Karma aşılar daha faydalı deniyor. Sinonac + Biontech testi yapılmış mıdır bilmiyorum ama Biontech + Moderna ve Biontech + Astrazeneca çok iyi sonuçlar veriyormuş, çok daha etkiliymiş aynı aşıyı iki kez olmaktan...2 Sinovac+1 Biontech sağlıklı olur mu acaba
Bunun çok mantıklı olduğunu sanmıyorum. Özellikle Astrazenaca işin içine giriyorsa. Yakın zamanda Astrazenaca+Moderna yapan biri yaşamını yitirdi. Bugün medyaya düştü. Aile aşı nedeni ile diyor, yetkililer şimdilik buna yanaşmıyor. Araştırma aşamasındalar. Bunun yanı sıra Pfizer ve Moderna aşılarının bir kaç sene koruduğu haberi de çıktı bugün.Karma aşılar daha faydalı deniyor. Sinonac + Biontech testi yapılmış mıdır bilmiyorum ama Biontech + Moderna ve Biontech + Astrazeneca çok iyi sonuçlar veriyormuş, çok daha etkiliymiş aynı aşıyı iki kez olmaktan...
Eylül - Ekim’den önce olmayı düşünmüyordum ve kararım değişmedi, o dönem okullar vb. açılacağı için belki zorunlu kılabilirler, ki o onay formundaki maddelerden dolayı zorunlu kılmaları da zor gözüküyor ama bakalım@Tolstoyevski hadi yine iyisin 3 aya indirilmiş hastalık geçenlerin 6 aylık süresi.
Çok haber çıktı bu konuda, en kolay bulduğum mesela:Bunun çok mantıklı olduğunu sanmıyorum. Özellikle Astrazenaca işin içine giriyorsa. Yakın zamanda Astrazenaca+Moderna yapan biri yaşamını yitirdi. Bugün medyaya düştü. Aile aşı nedeni ile diyor, yetkililer şimdilik buna yanaşmıyor. Araştırma aşamasındalar. Bunun yanı sıra Pfizer ve Moderna aşılarının bir kaç sene koruduğu haberi de çıktı bugün.
Bebeklikte vurulduğumuz aşılar dışında aşı vurulmadım. Tetanoz da vurulmadım.Daha önce başka aşı olmuş muydun hiç? Covid-19 dışında?
O zaman senin olmaman daha doğru gibi ama yine de bir doktora danışmakta fayda var.Bebeklikte vurulduğumuz aşılar dışında aşı vurulmadım. Tetanoz da vurulmadım.
Alerji iğnesi oluyordum ama
Bu Hatay zaten Suriyelilerden oluşmuyor mu?
Ben de aynı fikirdeyim, 6 ay ne güzel rahatlatıyordu ne diye kafalarına göre 3 aya düşürdüler ki... 25 Eylül mis gibi tarihti şimdi 10 güne aşı çıkacak resmen... Ben de Eylül Ekim'den önce olmam o da vakaların durumunu gözlemleyerek tabi... Ha bizi zorlarlarsa bir noktada aşı olun diye, yine Eylül Ekim gelsin bakılır elbet...Eylül - Ekim’den önce olmayı düşünmüyordum ve kararım değişmedi, o dönem okullar vb. açılacağı için belki zorunlu kılabilirler, ki o onay formundaki maddelerden dolayı zorunlu kılmaları da zor gözüküyor ama bakalım
Sonbaharda belki artık...
Sinovac oldum. Teşekkür ederim yardımın için adminciğim 😄O zaman senin olmaman daha doğru gibi ama yine de bir doktora danışmakta fayda var.
Hayırlı olsun.Sinovac oldum. Teşekkür ederim yardımın için adminciğim 😄
Fazla antikorun zararı olmaz, 3 ay sonrasında düşmeye başlıyormuş. 6 aya kadar idare edebilir ama garantisi yok.Ben de aynı fikirdeyim, 6 ay ne güzel rahatlatıyordu ne diye kafalarına göre 3 aya düşürdüler ki... 25 Eylül mis gibi tarihti şimdi 10 güne aşı çıkacak resmen... Ben de Eylül Ekim'den önce olmam o da vakaların durumunu gözlemleyerek tabi... Ha bizi zorlarlarsa bir noktada aşı olun diye, yine Eylül Ekim gelsin bakılır elbet...
Ya ben vücuduma güveniyorum zaten virüsün kendisi de çok bir şey yapamadı bana...Hayırlı olsun.
Fazla antikorun zararı olmaz, 3 ay sonrasında düşmeye başlıyormuş. 6 aya kadar idare edebilir ama garantisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?