Emre Ozansoy
Moderatör
Vakaların bu kadar hızlı ve çok düşmesinin sebebi aşağıdakilerden hangisi?ÜLKEMİZDE SON DURUM!
B.Vakaların bu kadar hızlı ve çok düşmesinin sebebi aşağıdakilerden hangisi?
A- Fahrettin Sabiti teoriden pratiğe geçiş yaptı.
B- Halkımız TMM'ye uyup bilinçli davrandı.
C- @Emre Ozansoy verileri günü gününe bizlerle paylaşıp insanları bilgilendirdi.
@Maskeli Fedai @Sherlock düşüncelerinizi merak ediyorum.
D şıkkı hepsi. @Emre OzansoyVakaların bu kadar hızlı ve çok düşmesinin sebebi aşağıdakilerden hangisi?
C- @Emre Ozansoy verileri günü gününe bizlerle paylaşıp insanları bilgilendirdi.
A, son kararım.Vakaların bu kadar hızlı ve çok düşmesinin sebebi aşağıdakilerden hangisi?
Ahirette kupayı kaldırır.Uşak liderliğini Aydın'a kaptırmış demek.
Yaz geliyor, bu gidişle anca öyle olacak.Ahirette kupayı kaldırır.
Tam kapanmanın etkisi değil bu tablo henüz, tam kapanmanın etkisini bir hafta sonraya anca göreceğiz gibi. Yani hafta sonuyla beraber vakalarda hızlı düşüş görebiliriz. Ağır hasta sayısı ve vefat sayısı hala çok yüksek maalesef...
Tam kapanma mı @DarkLegenDTam kapanmanın Haziran başına kadar uzatılması lazım.
Neyse ne, etkisini görürüz hafta sonuyla beraber. İnşallah 2000 bin altını göreceğimizi düşünüyorum.Tam kapanma mı @DarkLegenD
Tatile mi gideceksin, ne bu heyecan? 🤔 @Maskeli FedaiNeyse ne, etkisini görürüz hafta sonuyla beraber. İnşallah 2000 bin altını göreceğimizi düşünüyorum.
Bu arada kapanmanın 19 Mayıs'ın çarşambaya denk gelmesinden dolayı o haftayı da kapsayabileceği konuşuluyormuş, bakalım ne karar verilecek?