28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Geçmiş olsun. Umarım hafif bir şekilde geçmeye devam eder.28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder..
Saol, benim de tek temennim bu. 10 gün evde istirahat etmiş bol bol sanat izlemiş olurum...Geçmiş olsun. Umarım hafif bir şekilde geçmeye devam eder.
Çok geçmiş olsun.28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Teşekkürler, umarım böyle devam eder ve kurtulurum kısa sürede.Çok geçmiş olsun.Umarım böyle etkisini hiç hissettirmeden çabucak atlatırsın. 🙏🏻
Giderek bulaşıcılığı her eve geçmeye başlıyor ama etkisi daha ayakta atlatılma boyutuna ulaşıyor şükür ki. Umarım grip gibi hatta gripten de daha hafif şekilde ayakta atlatırsın. İlacı eve getirmişlerdir zaten? İlk gün 8+8 toplam 16 tane aynı haptan içmek biraz uyku getirebiliyor ama hepsi bu, ertesi günler kafa rahat. Tekrardan geçmiş olsun, anime-manga dolu bir karantina süreci olsun senin adına...28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Gerçekten öyle her yerde karşımıza çıkar oldu bu sinir bozucu şey... Evet ilacı getirdiler ilk gün aldık 8 + 8'i ama hiç de bana mısın demedi, gece 2'ye kadar oyun + anime falan takıldım...Giderek bulaşıcılığı her eve geçmeye başlıyor ama etkisi daha ayakta atlatılma boyutuna ulaşıyor şükür ki. Umarım grip gibi hatta gripten de daha hafif şekilde ayakta atlatırsın. İlacı eve getirmişlerdir zaten? İlk gün 8+8 toplam 16 tane aynı haptan içmek biraz uyku getirebiliyor ama hepsi bu, ertesi günler kafa rahat. Tekrardan geçmiş olsun, anime-manga dolu bir karantina süreci olsun senin adına...
bu konuda bile şov yapiyorsun, pesGerçekten öyle her yerde karşımıza çıkar oldu bu sinir bozucu şey... Evet ilacı getirdiler ilk gün aldık 8 + 8'i ama hiç de bana mısın demedi, gece 2'ye kadar oyun + anime falan takıldım...Onun dışında dediğin gibi kafa rahat çok da sıkıntılı bir süreç olmuyor çok şükür... 2020 sinemasındaki eksikler olsun, yarıda kalan animeler olsun, belki yeni bir manga falan... Sanat dolu bir karantina olacaktır umarım... Saol tekrardan.
Hiç sorma ya ne olacak benim bu halim...bu konuda bile şov yapiyorsun, pes![]()
Dediğin gibi 10 gün kafa tatili artık yapacak bir şey yok28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Çok geçmiş olsun, umarım çabuk atlatırsın.28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Çok geçmiş olsun, umarım kısa sürede atlatırsın...28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
FAHRETTİN KOCA'NIN AÇIKLAMALARI!
Fahrettin Koca: "Ben BioNTech aşısı olmak istemiyorum" diyenler Sinovac aşısını yaptırabilir olacak.
Fahrettin Koca: “Teravih namazları yasak olmayacak.”
Teravih namazlarında virüs bulaşmıyormuş galiba.Harita ortada teravih namazları yasak olsaymış keşke
Teravih namazlarında virüs bulaşmıyormuş galiba.
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok hafif geçirmeye devam eder ve bol bol film yorumlarını bizlerle paylaşırsın.28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...
Geçmiş olsun yoldaşım..28 Mart 2021'deki vakalara +1 olduk... 1 seneden fazla bir süre kaçtık ama sonunda beni de buldu... Lakin şimdilik grip gibi geçiyor ve hastalığın herhangi bir etkisini hissedemedim. Umarım da böyle devam eder...