🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bir günde 3.000 vaka artışı mı? Eskiden de beter oluyoruz artık yavaş yavaş.

Bu vaka sayısına hasta sayısı ve ağır hasta sayısı az görünüyor, uzmanların da dediği gibi acaba virüsün etkisi azalmaya mı başladı? Ya da 65 yaş üstünün aşılandı, acaba aşılamanın mı etkisi? İki ihtimal de göz önünde denilebilir.

Umarım artık kapanmaya gitmeyiz. Açıl kapan çözüm olmadığı görüldü, iş insanımızda bitiyor her durumda.

RİSK HARİTASINDA SON DURUM!

------

YASAKLAR GERİ DÖNDÜ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ramazan'da ülke genelinde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecektir."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sadece ramazan boyunca Türkiye genelinde lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetleri paket servisle sınırlandırılacaktır."

Sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai ve @Özgür beyciğime bak, tedbirlere nasıl da uymuşlar.

Sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai ve @Özgür beyciğime bak, tedbirlere nasıl da uymuşlar.
Şaka gibi ya nasıl sarı hala burası.
Rehavete kapılan çok vardı.

------

Vaka sayısı 30 bini de geçti.
Ölüm sayıları yine stabil gidiyor. 151-153-154... 1 yıldır inanmamızı bekliyorlar bu istikrarlı sayılara.

Reactions: Sherlock
Şu hafta sonu yasaklarına bir çeki düzen vermeleri gerekiyor. Cumartesi yasağı bu şekilde hiç iyi olmadı. Cafeler, avmler vs kapalı olsun cumartesi günü ama dışarı çıkmak, gezmek, dolaşmak isteyen dilediğince gezsin. Haftanın beş günü çalışıyoruz sadece hafta sonumuz var onda da dışarı hava almaya bile çıkamıyoruz. Diyeceksiniz herkes çıkıyor sen de çık. Fakat bu yaklaşım doğru değil. Kurallara uymak isteyenleri cezalandırmak demek bu. Kurallara uymamayı cesaretlendirmek demek...

Beklediğim yasak geldi.
Cumartesi dershane yüz yüze olmuştu kurtuldum.

Okulların durumu da açıklansa...

Yasaklarda beni etkileyen hiçbir şey yok. Zaten iş ile ev arasında gidip geliyorum kaç aydır. Arada fırından ekmek alıyorum, onun dışında uğradığım veya gittiğim bir yer yok.

Cumartesi yasağı da geldi ama işe gitmeye devam.