🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Şimdi gördüm, çok geçmiş olsun.

Umarım ailen de iyidir. 🙏🏻

Reactions: Tolstoyevski
İlaçları kullanmayın isterseniz sersem ediyor diyorlar

Nasıl geçeceği belli olmayan bir hastalık. Ama büyük oranda bu şekilde atlatılıyor zaten. Yaşlı ve kronik hastalar için daha zorlu bir süreç oluyor ve ölümlerin çoğu da bu kısımdan geliyor maalesef.

Şimdi gördüm, çok geçmiş olsun.

Umarım ailen de iyidir. 🙏🏻

Çok teşekkür ederim. Şükür ki hepimiz ayakta atlattık gibi, birkaç gün daha geçmeden emin olamıyor insan geçip geçmediğini.

Antibiyotik tarzı ilaçların çoğu zaten bünyeyi bir müddet öyle eder oldum olası ama biz pek yan etkisini görmedik neyse ki. İlk gün 8+8 toplam 16 tane aynı haptan içmek biraz garip geldi sadece.

Reactions: xdragxx
İnsanları ilaca mahkum etmek daha kötü bir sürü yan etkisi oluyor. Allah bir daha yaşatmasın inşAllah.

İlaçların küçük yan etkileri olabilir ancak "ilaç kullanmayın" demek çok tehlikeli bir öneri. Bir arkadaşımın yakını ilaçları kullanmayı reddedip vefat etmiş. Şakası yok bu işin.

Tekrar geçmiş olsun. Zor kısmı atlatmışsınız. Halsizlik bir süre daha devam edebiliyor bol vitamin almaya bakın normale dönene kadar...

O ilaçların kalp krizi yaptığını duydum ve bizzat arkadaşımdan şahit oldum çocuk içtikten sonra kalp krizi geçirmiş Covid geçiren hasta akrabalarımdan da duymuştum ilaçlar daha da kötü yapıyormuş mesela ilaç içmediğin zaman iyiysen içtiğin zaman daha kötü oluyormuşsun

Covid’den kaçış olmuyormuş, biz de ailecek yakalandık. Her şey yolunda şu an ve umarım ayakta atlatılacak bir deneyim olarak geçmişte kalır...
Foruma yeni giriş yaptığım için şimdi gördüm, çok geçmiş olsun.
İnşallah hem sen hem de ailen en kısa sürede, sıfır hasarla atlatırsınız... 🙏🏻

İlaçların halsizlik yapması çok normal. Klasik soğuk algınlığı, grip ilaçları için de aynı şey geçerli.

Kalp krizi olayını bilemiyorum, ben hiç öyle bir şey duymadım. Nadir görülen bir yan etki olabileceği gibi tesadüf de olabilir.

Dedemin kardeşi karısıyla beraber covid olmuştu ama ilaçları kullanmadılar kalp krizi geçirme riski olduğu için.

Benim abimlerde corona olmuştu ilaçları kullandılar hiç şikayetleri olmadı kullanmayacakladı doktor mutlaka kullanmanız lazım geçmesi için demiş sanırım bünyeye göre değişiyor bu
------

Bugün küçük abim dedi ki bu artış okullar açıldıktan sonra arttı okullar çok fena dedi

@Dosi nin durumunu görmesem buradaki mesaj ile haberim olmayacakmış. Tekrardan çok geçmiş olsun, ayakta hafif bir şekilde atlatmanıza çok sevindim. Virüsten sonrası da bağışıklığınızı güçlü tutmaya devam edin. Arkadaşlarım da ailecek hafif geçirdi ama sonrasında etkilerini gördüler bir süre daha. Aman kendinize iyi bakın, yeme-içme özellikle...

Foruma yeni giriş yaptığım için şimdi gördüm, çok geçmiş olsun.
İnşallah hem sen hem de ailen en kısa sürede, sıfır hasarla atlatırsınız... 🙏🏻
Çok sağ ol güzel temennilerin için, umarım bir an önce dünyadan azalarak biter bu başımızdaki şey... 🙏

Şimdilik daha yarısını tamamlamış gibiyiz ama halen dediğin gibi durumlar mümkün olduğu için insan tam emin olamıyor ve cidden ortalarında ayakta atlatıp da son düzlükte zorluk çekenler oluyormuş. Hakkımızda hayırlısı, tekrardan çok teşekkür ederim. 🙏

Reactions: Yiğitt
Eskiye döndük resmen, umarım yasaklar geri gelir ve ciddi bir ilerleme kaydetmeden bir daha yasaklar kalkmaz.