İstiyorsan taşıyayım.Ek olarak Çin'de Koronavirüs aşısı için klinik denemelerin başlamasına izin verildi... (Türkiye konusuna yazdığımı yeni fark ettim ama olsun)
Kalsın canım, ne fark eder her iki tarafı da etkiliyor sonuçta.İstiyorsan taşıyayım.
Hiç sevmezdim o kızı ama üzücü olmuş. Eser West sayesinde yurt dışına açılmıştı.SON DAKİKA!
Kısmetse Olur yarışmacısı Cansel Çördük ABD'de koronavirüse yakalandı! @Ahmed @Harunnn60
SON DAKİKA!
İletişim Başkanı Altun: OHAL ilan edileceği, sokağa çıkma yasağı uygulanacağı, seyahat kısıtlaması getirileceği söylentileri gerçeği yansıtmıyor! @Tolstoyevski
Dün de dedim Umrecilerden 3 kişi cıkması zor 😕 100+ çıksa da kimse kızamaz. Eğer 100 ve üzeri umrecilerden cıkarsa karantiden kaçanlara cezai işlem yapılsın.SON DAKİKA!
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap, "3-4 hafta içerisinde vaka sayısının 5 bin civarında olmasını bekliyoruz. Ama bu çok kritik sayı 30 bin bile olabilir, vatandaşlarımızın önlemleri alması lazım. Uyarılara dikkat etmesi lazım. Böyle olursa, 3-4 binde sayıyı sınırlı tutabiliriz" dedi.
@Harunnn60 @Tolstoyevski @Forumdash @Ahmed @Dosi
Normal şartta bu yaptıkları suç zaten, uygulandı mı işlem sanmıyorum. Direkt karantinaya alınmışlardır tahminim... Şu iki hafta bir geçse de ortalık sakinleşse, Umrecilerin durumları belirlenip karantinadakilerin de iyi haberlerle çıkması ümidim.Dün de dedim Umrecilerden 3 kişi cıkması zor 😕 100+ çıksa da kimse kızamaz. Eğer 100 ve üzeri umrecilerden cıkarsa karantiden kaçanlara cezai işlem yapılsın.
Dün de dedim Umrecilerden 3 kişi cıkması zor 😕 100+ çıksa da kimse kızamaz. Eğer 100 ve üzeri umrecilerden cıkarsa karantiden kaçanlara cezai işlem yapılsın.
İdama sonuna kadar karşı olduğumu bilen bilir ancak karantinadan kaçanların cezası net bir şekilde idam olmalı, hiç abartmıyorum ve şaka yapmıyorum. Acilen İstiklal mahkemeleri kurulmalı gerekirse.
Arkadaşımın annesi ve babası umreden geldi, karantinada. 14 gün kuralına uymama, başkalarıyla temas kurma veya başka insanların o kişiyle temas kurması durumunda çeşitli cezai durumlar var dedi.Normal şartta bu yaptıkları suç zaten, uygulandı mı işlem sanmıyorum. Direkt karantinaya alınmışlardır tahminim... Şu iki hafta bir geçse de ortalık sakinleşse, Umrecilerin durumları belirlenip karantinadakilerin de iyi haberlerle çıkması ümidim.
Anlamadım ben şimdiSON DAKİKA!
Çin, Corona Virüsüne karşı bir ilaç geliştirdi ve ilk testlerini tamamladı. Bu ilaç, Corona Virüs taşıyan hastaların ateşini kısa sürede yarı yarıya düşürdüğü belirtiliyor. Hadi hayırlısı... Her gün bir ülkeden ilaç/aşı haberleri duymaya başladık. @Forumdash @Tolstoyevski @Harunnn60 @Ahmed @Dosi
Kendi özel evlerinde için demiyorum. Onlara muhtemelen kamu cezasi gibi komik bişeyler verilir ama ben devletin karantinasından kaçnlar için diyorum. Hapisten kaçanlar gibi ceza işlemi uygulanmalı.Arkadaşımın annesi ve babası umreden geldi, karantinada. 14 gün kuralına uymama, başkalarıyla temas kurma veya başka insanların o kişiyle temas kurması durumunda çeşitli cezai durumlar var dedi.
Hiçbir cezası olmayanlar paraya dönüştürür. Para sıkıntı mı onlara? Hayır. Sonuçta parası var ki umreye gitmişİç işleri bakanı Aldülhamit Gül: Karantina dan kaçanlara 2 ay ila 1 yıllık hapis cezası verilebilir.
Kişisel tedbiriizi aldınız mı? Mesela oo umreden gelmişin hacı amca deyip elini ayagını öptün mü@Tolstoyevski @mrt-06 benim oturduğum binada komşu birkaç gün önce gelmiş Umre'den ve herhangi bir karantina vs bir şey de yok. Devletin gerekli önlemi alması gerekmez miydi? Ben veya ailem virüsü kaparsak sorumlusu kim olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?