Niye kapışıyorlar onu da anlamıyorum.
Aynı şeyleri yazıyor artık. :\ Demek ki önlem almasak fırlayacak sayı.
Bayram sonrasına 500-600'lere düşeriz deniyordu, hala iki katı oranında. Bu kadar normalleşme çok hızlı geldi bana. Almanya günlük 400-500 vakayla bu kadar değil...Aynı şeyleri yazıyor artık. :\ Demek ki önlem almasak fırlayacak sayı.
Kapışmak normal ama üstte yazılmış olanı sen yazma bir daha. Silebilirsin o mesajı. Mesela @Emre Ozansoy yazılan şey varsa siliyor bunu çokça gördüm. Boş post kasmak oluyor yazılanı bir daha yazmak.
Çok yanlış! çok erken davranıyorlarAçık hava konserleri de başlıyormuş, maşallah...
65 yaş için yasak ona üzüldüm. PTT den e devlet şifresi almak lazım yaşlılara izin için..Bayram sonrasına 500-600'lere düşeriz deniyordu, hala iki katı oranında. Bu kadar normalleşme çok hızlı geldi bana. Almanya günlük 400-500 vakayla bu kadar değil...
Şimdi millet pazartesi günü cafelere dolar, restoranlara akın edilir, ortalık curcunaya döner. Hayat yeniden başlıyor. Vaka sayısı daha da düşseydi keşke, bu haliyle hala güvende hissedemez ki kimse... 2. dalga gelmez umarım. Haftaya durumlar netleşecek bu normalleşme sonrası için. Umarım artmaz.65 yaş için yasak ona üzüldüm. PTT den e devlet şifresi almak lazım yaşlılara izin için..
Hayır, belirlenen camilerde kılınacak.Cuma namazı her camide mi kılınacak. Sabahtan beri anons yapılıyor? @Emre Ozansoy
Cuma namazı her camide mi kılınacak. Sabahtan beri anons yapılıyor? @Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?