🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Üniversiteye hazırlananlar için 1 ay çok çok önemli bir süreyken, üstelik gençler kaç gündür Twitter'da ortalığı yıkmışken YKS'yi öne almak tek kelimeyle rezalet. O kadar gencin ahını almaya değer miydi.

11 Mayıs Dönüm Noktası ülkemiz adına;
Hepimiz adına hayırlı olur inşallah.

Alınan kararlar çok erken davranılmış.

Üniversiteler online dersle bir şekilde idare ederken 15 Haziran kararı da çok talihsiz. Kampüslerde bir sürü insan sürekli hareket halindeyken nasıl olacak ki ben kara kara düşünmeye başladım bile.

Sınav tarihi kötü olmuş gerçekten. Şu an TUS sınavına çalışan biri olarak söyleyebilirim ki, evde çalışmakla kütüphane ve ya dershane'de çalışmak hiç aynı değil.

50 gündür evde çalışıyorum ve her seferinde bu defa başaracağım dememe rağmen kütüphane'deki verimi alamıyorum. Zaten anlamışsınızdır burada sürekli online olmamdan.

Neyse ki, TUS 4 ekim'de. Umarım onun ile oynamazlar...

Son 24 saatte iyileşen hasta sayısıyla yeni vaka sayısı arasındaki fark, artmaya devam etti. Test sayısında, düne göre yaklaşık 11.000 artışa rağmen, yeni tanı sayısı azaldı. Hastalığa yeni bir fırsat tanımazsak kontrol bizim elimizde.

Yazık... Yine herkes umutlu konuşmaya devam eder ama bu kadar çabuk olmamalıydı. Bayram öncesi AVM’leri açmak çok mantıklı bir karar cidden. Güzel halkımız rehavete kapılıp alışveriş keyfine başlar bile.

Dershanelerin açılmayıp da AVM'lerin açılması?

Reactions: Özgür
AVM'ler nasıl açılıyor anlamıyorum. Bu kadar mı zor durumdayız. İnsanlar rehavete kapılmaya müsaitken, bu bilinçsizce alınan karar bizi daha da dibe çeker.

Büyük firmalar günlük 150 vaka varken "Siz daha önemlisiniz. O yüzden kapatıyoruz" şeklinde duyar açıklamaları yapmıştı. Bakalım şimdi ne yapacaklar.

Son düzenleme:
Reactions: Emre Ozansoy and DR